18.2 C
București
vineri, 14 iunie 2024
AcasăSportCrin Antonescu: Băsescu loveşte pe la spate şi fuge

Crin Antonescu: Băsescu loveşte pe la spate şi fuge

Liderul PNL, Crin Antonescu, a afirmat, luni, că preşedintele Traian Băsescu este un om care loveşte pe la spate şi fuge. Antonescu a făcut această apreciere în contextul în care şeful statului nu a dat curs solicitării sale de a prezenta probe care să-i susţină aluzia că liderul PNL ar fi colaborat Securitatea, informează Mediafax.

“Au trecut cele 48 de ore. S-a întâmplat ceea ce mă aşteptam să se întâmple. Traian Băsescu e un om care loveşte pe la spate şi fuge. Nu vreau să folosesc vreun cuvânt colorat, de care limba română dispune din abundenţă, şi poliţiştii au şi folosit la un moment dat clar unul dintre ele”, a spus Antonescu, facând referire la insulta “javră ordinară”, adresată şefului statului de poliţiştii care au protestat anul trecut în faţa Palatului Cotroceni.

“Am ieşit foarte clar în faţa opinei publice, am spus ce am de spus despre mine, am aşteptat ca domnul Băsescu să facă un gest de onoare într-un fel sau altul. Nu poţi aştepta onoarea acolo unde nu este”, a continuat Antonescu.

Acesta a adăugat că nu este dezamăgit de oamenii care fac opinie în România.

“Ei au o responsabilitate mare în ce priveşte halul în care este societatea românescă. Faptul că preşedintele unei ţări îşi permite să facă asta şi treaba aceasta e trecută la faptul divers, e tratată în batjocură, ba chiar îi mai laudă golănia, şmecheria de care dă dovadă încă o dată este o vină care nu-i doar a domnului Băsescu. Domnul Băsescu a găsit sat fără câini sau un mediu propice pentru a-şi pune în valoare aceste apucăruri şi trăsături”, a mai spus Antonescu.

Reacţiile liderului PNL vin după ce preşedintele Traian Băsescu a catalogat, joi, la TVR 1, drept “admirabilă” alianţa dintre PNL şi PC, vorbind despre “Felix cu Porumbacu, Porumbelul (…) cu domnul Crin Antonescu”.

Traian Băsescu a sugerat astfel că preşedintele liberal ar fi colaborat cu Securitate sub numele conspirativ “Porumbacu” sau “Porumbelul”, în acelaşi mod în care – susţine şeful statului – fondatorul PC, Dan Voiculescu, a semnat note informative pentru Securitate sub pseudonimul “Felix”.

Cele mai citite

NEWS ALERT. Cod roșu de furtună în București și judeţele Ialomiţa, Călăraşi şi Ilfov

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis joi seara avertizări cod roşu de furtună pentru municipiul Bucureşti şi în localităţi din judeţele Ialomiţa, Călăraşi şi...

Lasconi l-a luat pe Drulă pe la spate, cu avânt (câmpu)lungesc

Ilustrație: Marian Avramescu Alegerile locale și europarlamentare, teoretic, finalizate recent – dacă mai facem uitate câteva sute/mii buletine de vot – au scos la...

Șoșoacă a leșinat după ce ar fi înghițit un jandarm de la brută(rie) care i-a căzut greu

Ilustrație: Marian Avramescu Serviciul de Ambulanță și SMURD au fost apelate să intervină, după ce senatoarea cu potențial de europarlamentar și cu SOS, dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă