14.8 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSportCezar Preda: Lucrurile cred că vor fi bune pentru PDL dacă vom...

Cezar Preda: Lucrurile cred că vor fi bune pentru PDL dacă vom crea un partid cu oameni loiali

Liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, a declarat, vineri, că lucrurile vor fi bune pentru PDL dacă membrii formaţiunii vor crea “un partid serios de opoziţie, cu oameni loiali şi motivaţi”, transmite corespondentul Mediafax.

Cezar Preda a afirmat, într-o conferinţă de presă, că organizaţia buzoiană a PDL va fi supusă unor evaluări, susţinând că atât timp cât el va fi preşedinte al filialei în partid “nu vor fi decât oameni loiali şi devotaţi”.

“Vom avea o evaluare a filialei, la care va veni conducerea partidului, vom avea un consiliu de coordonare după ce vom lua la puricat fiecare organizaţie, apoi ne vom prezenta în convenţie. Sunt adeptul unei analize foarte serioase şi de aici încolo lucrurile cred că vor fi bune pentru PDL dacă vom crea un partid serios de opoziţie, cu oameni loiali şi motivaţi. Dacă vom avea în partid, oameni labili care trec de colo-colo după avantaje, partidul nu va putea face performanţă. Eu cât voi fi preşedinte nu vor fi decât oameni loiali şi devotaţi acestui partid”, a declarat liderul PDL Buzău, Cezar Preda.

De asemenea, Cezar Preda a spus că există o dorinţă a fiecărui lider democrat-liberal ca PDL să se reinventeze “ca un partid politic puternic”.

“PDL a pierdut la nivel naţional 600.000 de voturi, este foarte mult, dar 400.000 de voturi practic PDL le-a dat USL. Trebuie să plecăm de la zero şi să ne bazăm pe membrii noştri loiali, dispuşi să facă politică pentru PDL. Există o dorinţă totală a fiecărui lider PDL de a ne reinventa ca un partid politic puternic”, a mai spus Cezar Preda.

La sfârşitul anului trecut, patru consilieri judeţeni şi locali, precum şi preşedintele Organizaţiei Municipale a PDL Buzău, Adrian Burducea, au fost excluşi din PDL Buzău.

De asemenea, au fost daţi afară din partid primarul comunei buzoiene Mărăcineni, prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene, Constantin Dumitru, şi şase consilieri locali din aceeaşi comună.

Toţi democrat-liberali au fost excluşi din PDL pe motiv de neimplicare în campania electorală pentru alegerile generale sau pentru că au fraternizat cu USL.

Cele mai citite

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...
Ultima oră
Pe aceeași temă