17.2 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSportCe a spus Antonescu despre declaraţiile lui Mazăre

Ce a spus Antonescu despre declaraţiile lui Mazăre

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, că nu crede în afirmaţiile primarului Constanţei, Radu Mazăre, în ceea ce priveşte votul pentru un candidat la prezidenţiale şi menţionând că s-au făcut clarificările necesare în privinţa proiectului Ministerului de Finanţe, transmite Mediafax.

Antonescu a fost întrebat cum vede afirmaţiile făcute de Radu Mazăre legate de eventuala susţinere a candidaturii sale la prezidenţiale în funcţie de proiectul privind declaraţii de avere aplicabile persoanelor fizice.

Liderul PNL a replicat că au fost făcute clarificările necesare din partea ministrului Daniel Chiţoiu, care a precizat că este vorba de aplicarea acestei măsuri doar celor care au făcut obiectul cercetărilor ANAF.

Citeşte şi Radu Mazăre, atac la Antonescu: Nu cred că va ajunge preşedinte. Vezi de ce

“Până la urmă întregul Guvern şi noi care îl susţinem avem această decizie de luat. Eu nu cred că toţi oamenii dintr-un oraş, că e vorba de Constanţa, sau că e vorba de Cluj, vor susţine toţi sau nu vor susţine niciunul un candidat la preşedinţie, eu sau altul”, a mai precizat Antonescu.

Populaţia Constanţei, care este “libertină şi liberală” nu-l va vota pe Crin Antonescu la prezidenţiale dacă propunerea care impune declaraţiile de avere tuturor românilor va fi menţinută, a declarat, vineri, primarul Radu Mazăre.

“Asta e o chestiune foarte relativă – ANAF va sesiza…. Pe cine vrea el? Pe cine va sesiza dacă i se face o plângere cuiva, spre exemplu, dacă vecinul de apartament intră cu o plasmă în casă şi-i face o plângere, ANAF e obligat să-i dea curs acestei plângeri. Am discutat chestiunea cu Ponta ieri, care mi-a spus că va fi valabilă de la o valoare în sus. Nu ştiu să vă spun care este valoarea veniturilor, de ordinul a o sută , o sută şi ceva de mii de euro. Şi atunci nu se mai adresează majorităţii populaţiei. Pe mine asta m-a revoltat”, a declarat primarul Mazăre.

Cele mai citite

Militarii rezerviști vor să protesteze în Capitală

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate vrea să organizeze un miting de protest în Capitală, în data de 7 iunie anul curent. Vă prezentăm solicitarea transmisă de...

AUDIO. Dan Podaru propune construirea de campusuri pentru preșcolari și elevi în sectorul 1

Candidatul Partidului Ecologist Român (PER) la funcția de primar al sectorului 1, Dan Podaru, propune construirea unor campusuri cu grădinițe, școli, afterschool-uri și spații...

Zeci de comune și orășele l-au îmbogățit cu afaceri mici și multe

Compania Ideas Funding Pack SRL a reușit să se afirme pe piață prin intermediul consultanței oferite comunităților mici. Cu un flux constant de...
Ultima oră
Pe aceeași temă