18.9 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăSportBlaga: PDL este un partid mare care trebuie să-şi demonstreze forţa.

Blaga: PDL este un partid mare care trebuie să-şi demonstreze forţa.

Liderul PDL Vasile Blaga a anunţat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă că anul 2012 este cel mai important din istoria partidului, din punct de vedere electoral.

“Anul 2012 este cel mai important din istoria noastră din punct de vedere electoral. PDL este un partid mare care trebuie să-şi demonstreze forţa.”

Vasile Blaga este de părere că “românii vor vota munca” şi că “faptele sunt politica PDL”.

“Românii vor vota munca, îi vor vota pe cei care au făcut ceea ce a trebuit. Faptele au fost mereu politica PDL. Ne vom îndeplini toate obiectivele pe care ni le-am propus.”

Lansarea candidaţilor PDL pentru alegerile locale va avea loc în data de 21 aprilie, evenimentul urmând să aibă loc la Sala Palatului.

“PDL îşi va prezenta candidaţii şi strategia electorală pentru alegerile din 10 iunie la data de 21 aprilie, ora 11.00, eveniment care va avea loc într-un loc deja tradiţional pentru noi, Sala Palatului”, a spus Blaga.

El a precizat că la lansarea candidaţilor pentru alegerile locale vor fi prezenţi peste 5.000 de democrat-liberali.

“Personal am încredere că la finalul campaniei, după numărarea voturilor, PDL îşi va reconfirma poziţia de principal actor pe scena politică a ţării. Ne propunem să recucerim primăriile câştigate în 2008 şi să obţinem unele noi din fiefuri ale PSD şi PNL”, a mai spus Blaga.

Şeful de campanie al PDL a declarat că ştia că deputatul Gheorghe Ciobanu pleacă din partid încă de când a părăsit PDL Sorin Frunzăverde, că i-a spus acest lucru preşedintelui PDL şi că pentru el nu este o surpriză, potrivit Mediafax.

“Ştiam că pleacă (Gheorghe Ciobanu – n.r.) de când a plecat domnul Sorin Frunzăverde, i-am spus asta şi preşedintelui meu, pentru mine nu e o surpriză, fiecare pe drumul său, nu-l aveam în vedere pentru nicio candidatură la locale”, a spus Vasile Blaga la o conferinţă, întrebat în legătură cu demisia deputatului PDL Gheorghe Ciobanu.

Deputatul PDL de Timiş Gheorghe Ciobanu şi-a anunţat, miercuri, demisia din partid.

Ciobanu era vicelider al grupului PDL din Camera Deputaţilor. El a ocupat în trecut funcţiile de subprefect al judeţului Timiş şi de consilier local la Timişoara, iar în perioada 2002-2003 a fost director executiv la clubul Poli AEK Timişoara. În perioada 1990-2001, Ciobanu a lucrat la Vama Timiş, ajungând, de la revizor vamal, director al Direcţiei Regional Vamele Timiş.

Cele mai citite

Ialomița: Un bărbat de 44 de ani a murit când încerca să facă o bombă artizanală

Un bărbat de 44 de ani din judeţul Ialomiţa a murit încercând să facă o bombă artizanală în locuinţă. Materialele folosite au explodat. În...

Ialomița: Un bărbat de 44 de ani a murit când încerca să facă o bombă artizanală

Un bărbat de 44 de ani din judeţul Ialomiţa a murit încercând să facă o bombă artizanală în locuinţă. Materialele folosite au explodat. În...

Cazurile AEGEK și SIVECO, aproape să îngroape ministerul lui Adrian Câciu! Guvernul scoate de la saltea 300 de milioane de lei

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, condus de Adrian Câciu, se confruntă cu posibilitatea un blocaj financiar semnificativ din cauza unei serii de sentințe...
Ultima oră
Pe aceeași temă