14.8 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSportAura Vasile, la spital în urma unui puseu de tensiune. Vanghelie ar...

Aura Vasile, la spital în urma unui puseu de tensiune. Vanghelie ar fi convins-o să rămână în PSD

Deputatul Aura Vasile a fost internată, luni seară, la Spitalul Universitar în urma unui puseu de tensiune. Incidentul s-a petrecut în timpul unei discuţii cu primarul sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, potrivit Mediafax.

Vanghelie a spus că deputatul a suferit un puseu de tensiune şi a fost transportată la spital.

Vasile anunţase luni că a hotărât să se alăture celor din UNPR, “cei care au demonstrat, spre deosebire de alţii, că au valori şi principii solide”.

Vanghelia a mai spus că, în urma discuţiei de luni seara, Aura Vasile a renunţat la plecarea din PSD. “S-a convins singură să nu mai plece din PSD, nu eu am convins-o. Am încercat doar să îi reamintesc din câte am, trecut împreună”, a spus Marian Vanghelie.

Potrivit acestuia, Vasile a recunoscut că nu este o decizie bună să plece la UNPR.

În vârstă de 62 de ani, Aura Vasile este la al treilea mandat consecutiv de deputat din partea PSD, fiind viceliderul grupului PSD din Camera Deputaţilor. Deputatul a fost întotdeauna unul dintre cei mai virulenţi critici ai Puterii.

Considerată o apropiată a vicepreşedintelui PSD Marian Vanghelie, Aura Vasile a fost secretar executiv al Comitetului Executiv al Consiliului PSD Bucureşti. De asemenea, ea era membru în Consiliul Naţional al PSD şi membru al Biroului Executiv al Organizaţiei de Femei a PSD.

Vasile este unul dintre cei mai activi deputaţi. Conform site-ului Camerei, ea a avut 467 de luări de cuvânt în 160 de şedinţe de plen, precum şi 257 de luări de cuvânt în 103 şedinţe ale Biroului Permanent.

Cele mai citite

Asfaltări din bani publici în curțile votanților PSD la Râmnicu Sărat

În Râmnicu Sărat, Administrația Domeniului Public (ADP) a fost acuzată de practici discutabile în contextul campaniei electorale. Din imaginile surprinse se poate observa...

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, crede că oxigenul este un gaz inflamabil. Nicușor Dan, primarul Capitalei, îl crede

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, politician foarte cunoscut în cadrul USR, susține că oxigenul este un gaz inflamabil. Inclusiv în prospectele unor produse tip...

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...
Ultima oră
Pe aceeași temă