3.7 C
Bucharest
Tuesday, 28 November 2023
HomeSportAtanasiu: USL nu se rupe înainte de a scăpa de Traian Băsescu...

Atanasiu: USL nu se rupe înainte de a scăpa de Traian Băsescu şi ciuma lui

Preşedintele PNL Alba, deputatul Teodor Atanasiu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că “vestea proastă” pentru cei din PDL este că alianţa USL nu se rupe “înainte de a scăpa de Traian Băsescu şi ciuma lui”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

“Vestea proastă pentru cei de la PDL este că alianţa USL nu se rupe (…) Nu se rupe. Nu înainte de a scăpa de Traian Băsescu şi ciuma lui”, a spus Atanasiu, răspunzând la întrebarea dacă există riscul ca să se rupă alianţa USL.

Atanasiu a adăugat că USL a fost creată pentru ca România să fie scăpată de Traian Băsescu şi de regimul nedemocratic al acestuia.

“De asta am făcut USL ca să scăpăm de Traian Băsescu, să scăpăm de un regim nedemocratic care astăzi s-a instalat în România. După ce om scăpa, putem vorbi despre democraţie şi despre ce vreţi. Până atunci trebuie să aducem în România democraţia şi asta înseamnă să îl înlăturăm pe Băsescu cu toţi oamenii lui. Şi când spun toţi nu mă refer numai la Igaş, Botiş, Nazare, Berca, mă refer şi la Hava şi la Dumitrel (Mircea Hava, preşedintele PDL Alba, şi Ion Dumitrel, prim-vicepreşedintele PDL Alba – n.r.) şi la toţi cei care au făcut posibil ca acest regim să se instaureze în România”, a afirmat Teodor Atanasiu.

Liderul PSD, Victor Ponta, a susţinut, joi, în plen, un discurs amplu, care a durat aproximativ 40 de minute şi din care au lipsit accentele vehemente. Mai mult, Ponta a lăsat să se înţeleagă că opoziţia ar putea colabora politic cu viitorul premier.

Imediat după discursul lui Ponta, conducerea PNL a convocat o şedinţă ad-hoc pentru a discuta atitudinea PSD şi a preşedintelui formaţiunii social-democrate.

Ulterior, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a făcut un apel, în numele colegilor săi din conducerea partidului, la partenerii din USL, respectiv la PSD şi la PC, solicitându-le să nu uite nicio secundă cu cine se bat şi că lupta lor este împotriva regimului Traian Băsescu.

Cele mai citite

O nouă conducere la PAID România. Cine face parte din noua echipă

Autoritatea pentru Supraveghere Financiară a aprobat noi directori în cadrul PAID, dar și a altor societăți de asigurare. Într-un comunicat de presă, transmis România...

Vrei să devii trainer în domeniul în care ești specialist? Înscrie-te la cursul Aprendis

Pentru foarte mulți profesioniști într-un domeniu, trainerul reprezintă principala influență; omul care îi șlefuiește și îi pregătește să facă față tuturor provocărilor profesionale la...
00:02:03

Coreea de Sud apelează la matchmaking pentru a crește rata natalității

Orașul Seongnam din Coreea de Sud organizează evenimente de potrivire(matchmaking) în masă pentru a ajuta persoanele singure să-și găsească dragostea și speră că aceasta...
Ultima oră
Pe aceeași temă