18 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportAlte sporturiNaționala masculină de polo, victorie categorică împotriva Marii Britanii

Naționala masculină de polo, victorie categorică împotriva Marii Britanii

Naţionala masculină de polo pe apă a României a învins echipa Marii Britanii cu scorul de 16-2, joi, în Divizia B europeană a Cupei Mondiale 2023, la Complexul Sportiv de Nataţie din Otopeni.

Românii nu le-au lăsat nicio șansă britanicilor și s-au impus cu scorul categoric de 16-2, arătând dominație și putere. În celălalt meci al zilei, Germania a învins Ucraina cu 9-7.

Tricolorii vor mai juca la Otopeni cu Germania (vineri, ora 19:00), cu Ucraina (sâmbătă, ora 19:00) şi cu Malta (duminică, 10:00).

Vineri se vor mai disputa partidele Ucraina – Marea Britanie (10:00), Malta – Germania (11:30) şi Ucraina – Malta (17:30).

Primele două clasate se vor califica la turneul intercontinental, de unde cele mai bune două formaţii vor obţine dreptul de participare la turneul final (SuperFinal) al Cupei Mondiale (fosta Ligă Mondială), organizat în perioada 30 iunie-2 iulie.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Fosta închisoare de la Râmnicu Sărat devine Memorial dedicat victimelor comunismului. Proiectul fusese lansat acum 11 ani

În incinta fostei închisori de la Râmnicu Sărat vor fi construite, până în anul 2026, Memorialul „Închisoarea Tăcerii” și Centrul Educațional privind Comunismul în...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...
Ultima oră
Pe aceeași temă