14.8 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialZeci de persoane au fost audiate cu privire la moartea violentă actriţei...

Zeci de persoane au fost audiate cu privire la moartea violentă actriţei Gabriela Dorgai

Zeci de persoane au fost audiate în cazul actriţei Gabriela Dorgai, de la Teatrul de Nord din Satu Mare, ucisă şi găsită moartă pe malul Someșului în urmă cu opt zile, iar autopsia a confirmat că femeia a fost şi violată, relatează Mediafax.

"Mai mulţi poliţişti de la Direcţia de Investigaţii Criminale din cadrul IGPR au fost detaşaţi la Satu Mare pentru a sprijini ancheta în cazul actriţei Gabriela Dorgai, de la Teatrul de Nord din municipiu, care a fost ucisă. Pentru Satu Mare, această crimă este un eveniment violent deosebit şi s-a considerat necesar să se trimită specialişti de la Bucureşti, ca sprijin. În urma autopsiei, s-a constatat că moartea Gabrielei Dorgai a fost violentă, prin strangulare, iar aceasta a fost violată", au declarat sursele citate.

Potrivit acestora, a fost alcătuit un portret-robot al presupusului criminal, care este căutat în continuare.

Până acum, susţin aceleaşi surse, au fost audiate zeci de persoane.

Actriţa Gabriela Dorgai a fost găsită moartă lunea trecută, pe malul Someşului, în municipiul Satu Mare, aceasta fiind dezbrăcată de la brâu în jos. Anchetatorii au găsit la faţa locului şi poşeta femeii. Poliţiştii şi procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au declanşat ancheta, primele cercetări arătând că aceasta a fost ucisă.

Colegii actriţei ucise o descriau pe aceasta ca fiind "o doamnă, delicată, talentată, frumoasă, imposibilă, discretă, feminină".

Gabriela Dorgai s-a născut în 1971, iar în timpul căsătoriei a purtat numele Vekony. A devenit, în 1990, actriţă a Teatrului de Nord Satu Mare, ulterior a absolvit cursurile Facultăţii de Teatru de la UBB Cluj-Napoca. Actriţa a avut probleme de sănătate şi a fost afectată de faptul că, după divorţ, instanţa a acordat tatălui custodia fiicei ei în vârstă de 17 ani.

Cele mai citite

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, crede că oxigenul este un gaz inflamabil. Nicușor Dan, primarul Capitalei, îl crede

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, politician foarte cunoscut în cadrul USR, susține că oxigenul este un gaz inflamabil. Inclusiv în prospectele unor produse tip...
Ultima oră
Pe aceeași temă