28.1 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialWimbledon: Tecău și Mergea luptă, marți, pentru o semifinală românească

Wimbledon: Tecău și Mergea luptă, marți, pentru o semifinală românească

Perechile Tecău/Rojer, cap de serie 4 și Mergea/Bopanna, a 9-a favorită, evoluează, marți, în sferturile turneului de la Wimbledon. Dacă se vor impune cele două perechi se vor întâlni în semifinale.

Horia Tecău și Jean Julien Rojer (Olanda),vor evolua împotriva perechii Marcin Matkowski/Nenad Zimonjic (Polonia/Serbia), cap de serie numărul 7, în al treilea meci de pe terenul 3. 

Citește și Wimbledon: Monica Niculescu, eliminată de Bacsinszky după un meci dramatic

Florin Mergea și indianul Rohan Bopanna, îi vor întâlni pe principalii favoriţi, americanii Bob şi Mike Bryan. Meciul va începe cel mai devreme la ora 18.00, pe un teren stabilit ulterior.

Dacă se vor impune, românii s-ar întâlni pentru prima dată în semifinalele unui grand slam.

La simplu junioare, în primul meci de pe terenul 15, Jaqueline Cristian o va întâlni pe rusoaica Anastasia Potapova. Cristian va juca şi în primul tur la dublu alături de americanca Sofia Kenin.

Tot în primul tur la dublu junioare, Karola Patricia Bejenaru şi Panna Udvardy (Ungaria) vor juca împotriva perechii Eleni Christofi/Lesedi Sheya Jacobs (Grecia/Namibia).

Cele mai citite

Începe renumărarea voturilor la două secții din Sectorul 2

La două secții de votare din Sectorul 2 al Capitalei începe acțiunea de renumărare a voturilor, în urma alegerilor desfășurate în ziua de duminică,...

Maia Morgenstern, evreică din România, le urează “Sărbători fericite” prietenilor musulmani

Actrița Maia Morgenstern, evreică din România, le urează "Sărbători fericite" musulmanilor, în ziua în care, pentru musulmani, începe "Sărbătoarea Sacrificiului". "Eid Mubarak! Sărbători fericite tuturor...

Care este valoarea lunară a celor 4,74 de milioane de pensionari și care este cea mai mică pensie

Un număr de 4.747.604 de pensionari era înregistrat în mai 2024 în România, cu 670 persoane mai puţine comparativ cu luna precedentă, iar pensia...
Ultima oră
Pe aceeași temă