16 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialVreme instabilă, în week-end

Vreme instabilă, în week-end

Vremea va fi instabilă în week-end. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului în majoritatea zonelor țării. Cantitățile de apă pot depăși, în unele zone, 15…20 l/mp şi va cădea grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 şi 24 de grade, iar cele minime între 4 şi 14 grade.

În București, meteorologii anunță că sâmbătă vremea va fi ușor instabilă, va ploua în averse și vor fi descărcări electrice. Temperatura minimă se va situa în intervalul 6-10 grade, iar maima nu va depăși 22 de grade Celsius. De asemenea, vântul va sufla slab și moderat, însă este posibil să aibă unele intensificări de scurtă durată, conform hărților ANM.

Duminică, temperaturile vor mai crește, astfel că maximele pot ajunge până la 24 de grade Celsius, însă este posibil să se înregistreze ploi însoțite de descărcări electrice.

În țară. Va ploua sâmbătă și în celelate regiuni, iar în Mehedinți, Timiș, Arad, Cluj, zona Dobrogei dar și în județele din Moldova ploile vor fi însoțite de descărcări electrice. Temperaturile minime se vor situa în intervalul 6-11 grade, iar maximele între 16-21 de grade Celsius, Cel mai cald va fi în Moldova și Dobrogea, unde temperaturile pot ajunge până la 24 de grade Celsius.

Duminică, temperaturile se vor menține constante, va ploua în cea mai mare parte a țării, însă este posibil să apară descărcări electrice, iar în uele zone, vântul poate lua aspect e vijelie.

Cele mai citite

Iohannis – dă-mi-o mie, NA-TO mie

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Klaus Werner Iohannis reinventează schema clasică din blaturile fotbalului românesc. În loc de consacrata “dă-mi-o mie, na-ți-o ție”, șeful de la...

Importanța testelor de screening pentru femei – Pasul esențial către o sănătate durabilă

Datorită progreselor rapide ale tehnologiei aplicate în medicină, femeile pot face teste de screening pentru a depista la timp boli grave, bolile canceroase, în...

Controverse legate de camere video în sălile de clasă ale școlilor

Reprezentanții profesorilor se opun proiectului prin care Guvernul vrea să impună instalarea camerelor video de supraveghere în sălile de curs ale școlilor. În data de...
Ultima oră
Pe aceeași temă