17.2 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialVisiobike – cea mai sofisticată e-bicicletă din lume

Visiobike – cea mai sofisticată e-bicicletă din lume

O companie croată dorește să revoluționeze bicicleta cea de toate zilele, inventând un nou tip de bicicletă, un hibrid electric/mecanic, care utilizează propria baterie pentru a te ajuta să urci dealurile sau să schimbe vitezele automat.

Numit Visiobike, această bicicletă inteligentă este fabricată din fibră de carbon și are un dock special pentru telefon. Are un soft special ce iți transformă telefonul în bordul bicicletei ce dispune de un vitezometru, gps și controlul automat al transmisiei.

Conectarea telefonului se face prin bluetooth pentru a rula aplicația Visiobike, disponibilă pentru sistemele Android și iOS.

Această bicicletă are montată și o camera video ce filmează live în spate, astfel nu mai este necesar să întorci capul să vezi dacă vine cineva în spatele tău.

Creată de Marko Matenda, un antreprenor și iubitor de biciclete, Visiobike mai dispune de frâne pe disc, lumini automate de siguranță și un sistem de înregistrare de 3 minute ce îți arată ce s-a întâmplat în cazul unui accident. Cel mai bun lucru, în caz că bicicleta se oprește brusc, adică suferiți un accident, ea are un sistem încorporat ce anunță automat autoritățile.

Această bicicletă va fi spre vânzare începând cu luna decembrie.

Cele mai citite

Bistrița: Un traficant de droguri este acuzat că a violat o minoră

La data de 16 mai 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Bistrița Năsăud au dispus...

AUDIO. Dan Podaru propune construirea de campusuri pentru preșcolari și elevi în sectorul 1

Candidatul Partidului Ecologist Român (PER) la funcția de primar al sectorului 1, Dan Podaru, propune construirea unor campusuri cu grădinițe, școli, afterschool-uri și spații...

Lituania a preluat președinția rotativă a Comitetului de Miniștri al Consiliului Europei de la Liechtenstein

Lituania a preluat președinția rotativă a Comitetului de Miniștri al Consiliului Europei de la Liechtenstein, în cadrul unei reuniuni a miniștrilor afacerilor externe din...
Ultima oră
Pe aceeași temă