22.5 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO: O "minge de foc", văzută pe cerul Coastei de Vest a...

VIDEO: O “minge de foc”, văzută pe cerul Coastei de Vest a SUA

Un fragment dintr-o rachetă lansată, luni, de Rusia, a fost observată, marţi, de numeroşi locuitori din statele americane California, Arizona şi Nevada,  în timp ce reintra în atmosferă, martorii descriind obiectul ca pe “o minge de foc”, potrivit ABC News, citat de Mediafax.

Provenienţa obiectului a fost dezvăluită marţi seara, de Comandamentul Strategic al SUA care a precizat că a fost vorba de o rachetă care a străbătut cerul până s-a dezintegrat. 

“M-am uitat în sus şi am văzut această lumină pe cer. Arăta aproape ca un foc de artificii, dar părea prea sus şi prea rapid pentru a fi un artificiu”, a declarat Armando Epifani, un locuitor din Berkeley.

După apariţia obiectului misterior, reţelele de socializare au fost pline de fotografii şi înregistrări video cu “mingea de foc”.

Julie Ziegenhorn, purtătoarea de cuvânt a Comandamentului Strategic al SUA, a precizat că este vorba despre un fragment dintr-o rachetă SL-4 lansată de Rusia luni, potrivit site-ului agenţiei Associated Press.

 

Cele mai citite

Spondiloza cervicală: ce este, cum afectează coloana vertebrală și care sunt opțiunile de tratament

Spondiloza cervicală poate fi cauzată de mai multe lucruri, dar cel mai adesea este legată de îmbătrânire. Discurile și articulațiile gâtului sunt afectate încet,...

Sloturi EGT „Oldies but Goldies”

EGT (Amusnet Interactive) este una dintre companiile de top care dezvoltă jocuri de casino online. S-a remarcat în special prin sloturile excelente pe care...

Exigență în ipocrizia învățământului superior românesc

Suntem din nou la coada Uniunii Europene, în ceea ce privește educația populației, după cum relevă ultimele date publicate de Eurostat, dar acest lucru,...
Ultima oră
Pe aceeași temă