33.2 C
București
duminică, 23 iunie 2024
AcasăSpecialVideo: Horoscopul săptămânii 11 - 18 decembrie 2010

Video: Horoscopul săptămânii 11 – 18 decembrie 2010

romanialibera.ro vă prezintă cel mai complet horoscop săptămânal, în format video, realizat de psihologul şi astrologul Dani Belea.

Click pe zodia dumneavostră din partea stângă a paginii pentru a urmări horoscopul  video complet pentru perioada 11-18 decembrie.

BERBEC Încă din weekend vă gandiţi la ce vă aşteaptă în perioada ce urmează, adica la ce solicitări supraomeneşti vi se vor cere la serviciu, aşa că este o perioadă bună pentru a calcula încasările, fiecare venit cuvenit, de a cuantifica modalităţile concrete de a fi recompensat pentru orele suplimentare.

Chiar dacă nu vor veni banii imediat, e posibil sa aveţi mari şanse să fiţi chemat să semnaţi noi acte în următoarele săptămâni.

Este o perioadă în care nu vă vedeţi capul de treabă, cu mii de programări, întâlniri protocolare, întocmire de corespondenţe, distribuire de cadouri.

TAUR Nativii acestui semn zodiacal nu beneficiază în acestă săptămânâ de o stare psihică propice pentru vreo schimbare majoră.

Nu aveţi un tonus tocmai bun, nu sunteţi nici motivat, nici nici o speranţă nu se întrevede pentru a putea demara vreun proiect care să vă placă sau să se remarce prin utilitate.

Atenţie, însă, este doar o aparenţă. Harta astrală vă este favorabilă, numai că dvs. sunteţi marcat de unele neîmpliniri anterioare care v-au demoralizat. Nu este nevoie decât de a vă avânta în toiul “bătăliei” pentru ca să intraţi în formă. Cu fiecare zi ce trece vă este tot mai bine, uneori uimind asistenţa cu forţa fizică şi mentală. Pe luni veţi fi în stare să duceţi chiar o aprigă bătălie şi să obtineţi cu succes ceea ce v-aţi propus, mai ales la locul de muncă.

În formă maximă vă veţi regăsi miercuri şi joi când veţi reacţiona prompt la unele oferte mai ales materiale, dar şi la unele provocări pe plan profesional. Ştiţi să atrageţi atenşia, făcându-i pe ceilalţi să vada în dvs. singura speranţă şi să se lupte pentru a vă păstra în top cât mai multă vreme şi încă mulţumit.


GEMENI
Se poate impune schimbarea domiciliului pentru unul dintre părinţi, soră sau frate, iar dvs. să fiţi pus la treabă şi în postura de a lua decizii în locul celorlalţi. De aceea sunteţi îngrijorat. Momentul poate favoriza lărgirea cercului de prieteni, fiind posibil să dati petreceri acasă.

O persoană de sex opus, destul de apropiată, poate deveni foarte geloasă, poate chiar agresivă. Se pot naşte unele tensiuni la nivel de cuplu, astfel încât, cel puţin pentru o perioadă, să staţi separaţi. Nu este grav atâta timp cât unul sau altul dintre voi nu va fi prea înverşunat, încât să afecteze momentele speciale ce vor să vină, şi să rămâneţi însinguraţi şi trişti tocmai de sărbători.

Recomandat este fie să treceţi cu vederea momentul, fie să aplanaţi imediat situaţia, chiar lăsând de la dvs. oricât v-ar deranja orgoliul, pentru a nu vă parea rău mai târziu.

În plan profesional veţi fi favorizaţi, putând găsi cu uşurinţă calea cea mai potrivită pentru a completa priceperea cuiva, de a învăţa pe cineva ceva, dar şi de a găsi pentru dvs. personal soluţii pentru a vă arăta talentul, calităţile şi, evident, de a primi aprecierile celor care trebuie să le vadă.

Sunteti tentaţi spre exagerari în următoarele zile, în special sub aspectul alinturilor, sentimentelor protective. Eforturile dvs. s-ar putea să nu fie apreciate cum aţi dori şi să dea naştere unor conflicet uşoare.


RAC
Începeţi săptămâna cu o descătuşare, o deschidere spre noi orizonturi la care nu nici nu vă gândeaţi până acum. E drept că acest fapt se produce prin descătuşarea de noi energii, de o stare de revelaţie faţă de nişte adevăruri care au fost bine ferecate atât de către familie, dar mai ales de dumeavoastră cu buna ştiinţă.

Nu voiaţi ca ceva din trecutul mult prea îndepărtat şi deopotrivă întunecat să vă umbrească viaţa socială şi poziţia la serviciu. Veţi avea nevoie de multă putere pentru a depăşi momentul în care se vor pune cărţile pe faţă, dar după aceea vă veţi simţi cu adevărat eliberat.

În altă ordine de idei, există o tentaţie puternică de a încerca jocurile de noroc, de a merge la un casino, de a vă testa şansele la pariuri. Terenul pe care jucaţi este unui aluncos iar şansele de câştig sunt minime, aşa că mai bine vă gândiţi să vă îmulţiţi banii tot prin muncă cinstită.


LEU
O mare precauţie trebuie manifestată dacă aveţi de manevrat bani, acte, averi, mai ales în condiţiile în care se interpun bănci, rude, obligaţii contractuale.

Cereti, totuşi, o a doua părere, dar mai ales obisnuiţi-vă să cereţi şi să respectaţi sfatul primit.

Drumurile şi obligaţiile sunt din nou nelipsite din peisajul zilnic al Leilor, iar telefonul care vă scoate din încurcături e încins la maximum. Adică, vreţi sau nu, veţi fi în priză toată săptămâna, încercând să faceţi faţă tuturor cerinţelor, pentru că mai tot anturajul are aşteptări mari de la dvs. si tot dvs. vă vor reveni, aşa cum vi se şi pare că este normal, cele mai mari obligaţii.

Nici acasă nu puteţi să vă liniştiţi puţin, pentru că vă ajung din urmă nişte obligaţii juridice care nu erau în vigoare atunci când aţi încheiat o tranzacţie. Aveţi parte de multe călătorii în scop personal şi, nu numai o dată, vă veţi simţi epuizat. Gândirea limpede şi clară vă este invidiată de mulţi parteneri de afaceri.

Relatia de cuplu este puţin defavorizată de programul infernal pe care îl aveţi. Deseori veţi interacţiona cu partenerul de viaţă doar foarte puţin. Asta înseamnă că vă întâlniţi seara în pat, pentru somn, şi dimineaţa la micul dejul, probabil şi acela fugar.

FECIOARĂ Sunteţi neliniştiţi şi vă plictisiţi uşor în afara rutinii pe care o oferă munca. Veţi părea deseori o mână de fier în familie, pentru că reuşiţi să creaţi liantul care să-i aducă pe toţi la acelaşi numitor comun.

În ceea ce priveşte efortul interior pe care îl depuneţi pentru a depăşi săptămâna, el nu va mai conta în faţa rezultatelor.

Staţi liniştiţi, perioada nu va lăsa urme în ceea ce priveşte sănătatea dumneavoastră. Un prieten vechi vă face o vizită. Primiti de la aceasta şi un cadou surpriză pe care îl doreaţi de ceva vreme.


BALANŢĂ
Vreţi să arătaţi bine, poate investiţi ceva bani să vă schimbaţi look-ul în general, să slăbiţi sau să vă îngrăşaţi, după caz.

Vrând să fiţi mereu puşi la curent cu tot ceea ce dă cele mai bune şi rapide rezultate în ceea ce priveşte felul în care arătaţi, veţi consulta reviste, pliante, diferite sfaturi de pe net, ca să vă prezentaţi bine cu eforturi minime. Pentru dorinţa dvs. veţi aloca şi o sumă consistentă de bani, pe care o veţi trece la capitolul “darul meu de sărbători”.

În relaţia de cuplu vă place să fiţi şeful, dar acum nu este cazul să recurgeţi la manifestări orgolioase, la reglări de conturi sau mici înşelătorii, doar ca să vă satisfaceţi unele mici capricii.

Vor apărea probleme cu banii spre sfârşitul perioadei, atunci când vă veţi reproşa, pe bună dreptate, toate răsfăţurile de acum. Tactul nu vă lipseşte, poate doar calmul, şi deseori ştiţi cum să învârtiţi lumea pe degete, astfel că în dragoste aveţi destul noroc.


SCORPION
Este o perioadă în care trebuie să învăţaţi să suportaţi şi ceea ce nu vă convine, să vă străduiţi să vă mulţumiţi şefii cei mai antipatici, pentru că situaţia generală nu mai e aşa cum credeaţi şi compromisurile sunt aproape imposibil de evitat.

Vă îngrijorează partea financiară şi pierdeţi nopţile degeaba, încercând diferite artificii de ieşire din criza ce afectează stabilitatea familiei. Numai imaginea sărbătorilor ce se apropie vă aduce linişte şi pace.

Complicată săptămâna 11 – 18 decembrie, presărată cu urări de bine care, din păcate, nu ţin de cald, cu necazuri mici la serviciu, mari bucurii în familie şi prieteni apropiaţi care vă confirmă, dacă mai era nevoie, ataşamentul lor sincer.


SĂGETĂTOR
Sunteţi bine aspectaţi în ceea ce priveşte afacerile, recuperările datoriilor pe care alţii le au la dumneavoastră. Poate veţi termina o renovare a unei case, sau în orice caz se întrevede amenajarea unui spaţiu de locuit. Dacă nu aţi întreprins nimic în această direcţie până acum, următoarea săptămână s-ar putea să vă pună pe gânduri.

Creativitatea în domeniul amenajărilor interioare vă poate da târcoale pentru prima dată în viaţa, este un stadiu nou de care vă bucuraţi şi îl exersaţi în locuinţa proprie pe îndelete.

Nu veţi fi de acord cu unele schimbări cu privire la un membru al familiei mai în vârstă care are nevoie de ajutor specializat. Dumneastră vă împotriviţi pentru că nu vreţi complicaţii. Sunteţi sătul de promisiuni şi de data aceasta o să vreţi fapte, nu vorbe. Le veţi avea, însă făcute integral de dumneavoastră.


CAPRICORN
Aveţi unele probleme de sănătate care trebuiesc rezolvate ca să nu se agraveze şi să nu vă afecteze nici munca, nici mini vacanţa de sărbători. Veţi face mai multe analize medicale.

E bine să vă dozati cu atenţie efortul şi, după caz, excesele referitoare la fumat, cafea sau nopţile nedormite. Respectaţi şi orele de masă, pentru că organismul dumneavoastră se simte epuizat şi e bine să-i respectaţi nevoia de refacere, dându-i ajutor printr-un ritm de viaţă mai ordonat.

Vă faceţi tot felul de probleme fără rost, fără de care aţi putea trăi mai relaxaţi şi asta v-ar fi de un real folos.

Nu rezolvaţi nimic doar gândindu-vă aiurea la lucrurile care vi s-ar putea întâmpla, bune sau rele, trebuie să vă adunaţi să descoperiţi o metodă prin care să nu mai ajungeţi cu munca pe ultima sută de metri, pentru a nu fi mereu stresaţi şi foarte obosiţi.


VĂRSĂTOR
Ceva vă pune pe jar, vă pune în mişcare şi în alertă, pentru că acum chiar trebuie rezolvate repede şi radical lucruri urgente şi definitive.

Lumea vă percepe calmi, calzi, plini de solicitudine, dar sunteţi aşa doar cu apropiaţii şi cu cei care merită.

Pe joi, vineri, ar trebui să vă stabiliţi priorităţile pentru săptămana ce va veni, acum neavând nimic gata pregătit. Pe de alta parte, sunteţi destul de obosiţi ca să mai reuşiţi să răzbateţi şi vă sperie perspectiva unei noi perioade încărcate.

Cel mai mult vă oboseşte să faceţi planuri, să stabiliţi termene, să nu întârziaţi la şedinţe, să nu fiţi pe aceeaşi lungime de undă cu colaboratorii sau să faceţi ordine prin lucrurile dvs.


PEŞTI
Sunteţi foarte ocupaţi în săptămâna aceasta cu multe aspecte ce privesc în mod direct profesia, dar şi destule treburi casnice, familiale.

În plus, trebuie să umblaţi după acte, legalizări, aprobări şi ale chestiuni ce folosesc mai mult celor mai apropiaţi din familie.

Creativitatea vă ajută să le puteţi îmbina în aşa fel încat să puteţi cuprinde multitudinea de activităţi în care vă implicaţi. Rezolvarea acestora vă va aduce atât satisfacţii morale, faimă, cât şi unele avantaje, deloc de neglijat, de ordin financiar.

Numai că acest gen de implicare este cronofagă, iar latura birocratică a lucrurilor vă poate scoate din minţi pentru scurt timp. Lucrurile nu se rezolvă deloc uşor, dar o să o scoateţi la capăt cu toate cele. Cu siguranţă, nu vă aşteptaţi ca tocmai în pragul sărbătorilor, în loc să vă gândiţi la cadoul potrivit pentru fiecare membru al familiei, să fiţi nevoiţi să faceţi o mulţime de drumuri pentru alţii, cu care nu aveţi o legătură directă, apropiată.

Cele mai citite
00:01:09

Zeci de mii de oameni s-au adunat vineri la Stonehenge pentru a sărbători solstițiul de vară

Zeci de mii de oameni s-au adunat la Stonehenge, renumitul sit preistoric inclus în patrimoniul mondial UNESCO din sud-vestul Angliei, pentru a sărbători solstițiul...

Corp găsit după inundațiile din Elveția, două persoane încă dispărute

Salvatorii elvețieni au găsit duminică corpul uneia dintre cele trei persoane dispărute de la inundațiile care au lovit cantonul sud-estic Grisons, a declarat poliția. Furtunile...

Rusia acuză SUA de responsabilitate pentru atacul Ucrainei asupra Crimeei

Ministerul Apărării din Rusia a declarat duminică că Washingtonul poartă responsabilitatea pentru un atac mortal asupra Crimeei anexate de Rusia de către Ucraina, care,...
Ultima oră
Pe aceeași temă