14.3 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia TAUR, săptămâna 23 - 29 iunie

VIDEO Horoscop – Zodia TAUR, săptămâna 23 – 29 iunie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 23 – 29 iunie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

Sambata si duminica se concretizeaza o realizare profesionala. Da, am spus bine. In weekend puteti avea certitudinea unei reusite profesionale pe care cineva v-a facilitat-o. Nu negati ca sunteti destul de angoasati si nu prea stiti cu ce se mananca, dar toate au un inceput. In afara de asta, acum poate pupati o plimbare intr-un centru de distractii decat sa stati numai la televizor, dar asta negociati cu parintii sau bunicii, stiti deja in ce apa se scalda si cand este cazul sa spuneti ce va doriti sau daca aveti nevoie de un sfat.

Vorbiti mult la telefon sa incercati sa rezolvati problemele care apar pe nepusa masa, cand va asteptati sa o duceti putin mai bine. In general v-ati obisnuit ca atunci cand se intrevede o luminita in viata dvs. sa fie ceva care sa umbreasca acea licarire slaba de speranta, asa ca nu va bucurati prea mult. Luni si marti sunteti destul de emotivi si spirituali, acorati foarte mult pe latura spirituala a vietii asa cum v-ati hotarat ca nu mai faceti, dar se pare ca nu va tineti de cuvant.

De multe ori ati spus: « oamenii astia m-au dezamagit” sau: « eu nu voi mai acorda usor nimanui o sansa ». Totusi, acum ajungeti usor la sentimentele bune ale celor apropiati si ale celor care va sunt in apropiere. Sunteti foarte interesati de a mai scoate bani in aceasta perioada mai grea pentru dvs., asa ca incercati sa aveti un job in orice conditii, cu toate ca va cam sperie ideea sau nu prea credeti ca va adaptati cu una cu doua. Urmariti latura mai spirituala a vietii, poate felul in care dormiti sau ce anume visati, poate asa va puteti asigura ca lucrurile au un rezultat pe care il doriti.

Planificarea unei excursii va poate scoate din toate momentele de neliniste pe care le simtiti chiar daca momentul excursiei se amana mai mult decat va doriti. Incercati sa ajutati pe toata lumea dar mai ales pe dvs. ca lucrurile sa capete o turnura corecta si sa intelegeti ca daca un Taur nu se pune singur in valoare nu stiu cine o poate face. Va faceti frate si cu necuratu` pana treceti puntea si nu va poate acuza nimeni pentru asa ceva. Starea de spirit este una de tensiune, sunteti paralizati de frica si nu gasiti usor o varianta de a va relaxa.

Relatia de cuplu este buna, veti intalni persoana care poate sa va satisfaca intr-atat incat sa puteti sa le incredintati sufletul. Sanatatea este buna daca nu va panicati din orice, iar bani nu prea aveti in perioada asta.

Pentru alte zodii reveniţi la Horoscopul Săptămânii 23 – 29 iunie

Cele mai citite

Israelul justifică acțiunea militară de la Rafah împotriva Hamas prin existența unor tuneluri sub frontiera egipteană

Israelul afirmă că există tuneluri sub frontiera egipteană cu Fâşia Gaza pentru a justifica ofensiva sa la Rafah împotriva Hamas, a acuzat miercuri "o...

Ialomița: Un bărbat de 44 de ani a murit când încerca să facă o bombă artizanală

Un bărbat de 44 de ani din judeţul Ialomiţa a murit încercând să facă o bombă artizanală în locuinţă. Materialele folosite au explodat. În...

Cartea lui Ciucă ar fi fost scrisă cu inteligența sa artificială, pe care i-au creionat-o liberalii

Ilustrație: Marian Avramescu Foarte mulți se întreabă cum a izbutit președintele Partidului Național Liberal (PNL), generalul Nicolae Ionel Ciucă, să-și scrie cartea într-un timp...
Ultima oră
Pe aceeași temă