32.1 C
București
sâmbătă, 1 iunie 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia SĂGETĂTOR, săptămâna 15 - 21 decembrie

VIDEO Horoscop – Zodia SĂGETĂTOR, săptămâna 15 – 21 decembrie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 15 – 21 decembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

Nativii Sagetatori sunt frumosi in saptamana asta si boemi, chiar prea visatori pentru firea lor. Vor face un final de saptamana interesant si chiar placut pentru toti ai casei care asteapta sa fie putin razgaiati. Veti face tot ce se cere si lumea va fi multumita. Speculaţiile de orice fel va avantajează aşa ca preferati sa va mai relaxati in ultima saptamana de lucru aveti voie si nevoie sa va mai odihniti si dvs. V-ar placea sa faceti multe lucruri care sa dea bine, ca sunteti putin cam greoi in ceea ce priveste respectarea planurilor pe care le-ati stabilit. Mai ales ca sunteti perfectionisti si vreti sa faceti bine.

La locul de munca trebuie sa va faceti ca lucrati pentru ca de chef nu poate fi vorba sub nicio forma. Primiti critici de la cineva caruia i-ati promis ceva mai demult si nu ati apucat sa puneti totul in ordine. E greu, de asemenea, sa acceptati ca ati gresit sau ca lumea nu sta la picioarele dvs. asa cum credeati pana acum. E momentul sa va ganditi, in fata oglinzii, cine sunteti si sa fiti siguri daca meritati sau nu criticile pe care le primiti.

Relaţia cu partenerul de viaţa va fi cam tensionata şi ar fi de dorit să nu va angajati în discuţii în contradictoriu, nu duc la niciun rezultat si va si enervati usor. Va recomandam sa va pastrati calmul, sa intelegeti ca nu se poate cum vreti dvs. si ca viata mai are si riscuri asa cum trandafirul are spini. Cei mici vor ceva de la dvs., asa ca va veti folosi de multa rabdare pentru ca ei nu stiu incurcaturile vietii. O convorbire telefonica va face sa va canalizati energia spre altceva, ceva nou ce nu ai mai facut, dar va cam stoarce de energie contrar asteptarilor dvs. care erau unele ale unei saptamani relativ calme.

O petrecere schimba tonul in casa si va ajuta sa traiti la intensitate maxima tot ce nu ati mai trait demult asa ca multumiti organzatorilor. Va simtiti in elementul dvs. cand puteti face glume si toti va admira. Acum nu conteaza daca va admira vestimentatia sau gandirea, ca dupa cateva pahare cine mai stie. Sanatatea vrea sarbatoare si asa o sa fie. Banii… vin si vin.

Pentru alte zodii dati click pe Horoscopul Saptamanii 15 – 21 decembrie

Cele mai citite

Contracte plătite din BANI PUBLICI de primăria PSD-istului Sorin Cîrjan către un membru fidel de partid

Un nou scandal zguduie administrația locală din Râmnicu Sărat, dezvăluind legături strânse între primarul PSD Sorin Cîrjan și unul dintre oamenii săi de...

Sfatul de campanie al lui Bode pentru candidații PNL din Giurgiu

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, i-a îndemnat pe candidaţii partidului la alegerile locale în Giurgiu să vorbească în campania electorală despre proiectele de...

Guvernul Ciolacu Prelungește Plafonarea Prețurilor la Energie până în 2025

Protecția Consumatorilor Români În Fața Volatilității Pieței Energetice Creșterea prețurilor la energie a fost una dintre principalele cauze ale inflației în multe țări. România a...
Ultima oră
Pe aceeași temă