24.3 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia CAPRICORN, săptămâna 23 - 29 iunie

VIDEO Horoscop – Zodia CAPRICORN, săptămâna 23 – 29 iunie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 23 – 29 iunie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

Pentru Capricorn finalul saptamanii este unul bine aspectat de catre astre, in sensul ca le permite sa faca tot ce isi doresc, ce ii face sa se simta bine si impliniti. Daca unii vor citi presa sau o carte pe care au mai abordat-o in adolescenta sau tinerete le poate face mare placere sa descopre noi valente si semnificatii pe care atunci in viteza intai, din cauza varstei, nu le-ati vazut. Ce va place foarte mult este ca va si relaxati activ si faceti ceva ce ii poate trezi si celor mici placeri ce devin destul de rare in societatea de astazi.

Veti face unele drumetii de placere, ca prea s-a incins aerul in oras, cu trenul, de placere, pentru ca cineva, poate o ruda apropiata, va invita sa o vizitati ca nu ati facut-o de foarte multa vreme. Asa ca aveti prilejul sa va aduceti aminte de toti cei care au trecut intr-un fel sau altul prin viata dvs. Si iata cum inceputul saptamanii vine repede peste tot ce gandeati sau planuiati alaturi de cei dragi.

De luni pana miercuri sunteti ocupati sa demonstrati ca pe ceea ce puneti mana se face repede si bine si poarta marca unui Capricorn. Purtati discutii pe marginea unui proiect pe care il aveti de multa vreme in minte si sunteti sigur ca este salvator pentru firma in care lucrati. Veti duce ceva munca de convingere pentru ca nimeni nu este dispus sa investeasaca nimic pe timp de criza, chiar daca profitul este inzecit pe viitor.

Desi un superior, ce incerca de multa vreme sa va puna bete in roate, poate sa va spuna ca ceea ce faceti acum vede ca nu are sorti de izbanda ba mai mult l-ati cam pus la cheltuieli degeaba, dvs. vedeti-va de treaba, totul se va dezamorsa in 2-3 zile. Totusi, evitati pe cat posibil sa va enervati si sa tineti supararea. Acum pot fi situatii care sa favorizeze discutiile in contradictoriu. Totul este sa convingeti lumea ca nu prea intelege ceea ce vreti sa spuneti sau de cele mai multe ori intelege intocmai ceea ce vrea. In acest context nu e cazul sa va stricati o sansa pe care o aveti.

Relatia cu partenerul de viata este armonioasa, incercati sa planuiti o petrecere pentru a celebra juramintele de dragoste peste cateva luni. Sanatate – nimic serios, banii – sunt pe drum.

Pentru alte zodii reveniţi la Horoscopul Săptămânii 23 – 29 iunie

Cele mai citite

Finală dramatică la Atena: Olympiakos Pireu a câştigat trofeul Europa Conference League la fotbal, după ce a învins-o pe Fiorentina cu scorul de 1-0...

Olympiakos Pireu a câştigat dramatic trofeul Europa Conference League la fotbal, după ce a învins-o pe Fiorentina cu scorul de 1-0 (0-0, 0-0), după...

Cum să ai un birou eco-friendly? 3 sfaturi și recomandări

Un birou eco-friendly presupune utilizarea produselor reciclate sau prietenoase cu mediul, ceea ce duce la reducerea semnificativă a emisiilor de carbon și a deșeurilor....

Veste bună pentru părinți! Nouă grădinițe din Sectorul 5 rămân deschise pe timpul verii

Nouă grădiniţe din Sectorul 5 vor fi deschise, în perioada iulie-august, printr-un proiect care va fi finanţat din bugetul local, ce sprijină familiile cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă