32.3 C
București
sâmbătă, 1 iunie 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia CAPRICORN, săptămâna 15 - 21 decembrie

VIDEO Horoscop – Zodia CAPRICORN, săptămâna 15 – 21 decembrie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 15 – 21 decembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

In weekend Capricornii isi ies din fagasul normal, cel de oameni ordonati, asezati, cu simtul raspunderii. E, poate nu veti renunta la simtul raspunderii, dar oricum veti lasa cel putin pentru o perioada obligatiile, pe care le resimtiti ca pe o corvoada acum, si va veti distra.

In general distractiile dvs. vor fi in familie, familia restransa sau largita, poate mergeti la casa de vacanta, poate alaturi de partener incercati o minivacanta la munte, sa vedeti daca este si cum este zapada. O problema ar fi cu cei care au copii, pentru ca cu greu vor avea pe unde sa-i plaseze, iar distractie nu prea este cand ai alaturi niste mofturosi sau nepregatiti pentru astfel de iesiri. Dar o solutie exista intotdeauna.

Incepand de luni toate lucrurile vi se vor parea cam aiurea, ca au luat-o razna cu toate si ca dvs. sunteti tot mai plini de energie. Este ca si cum nu sunteti in stare sa planificati nimic, sa respectati vreo regula sau sa va tineti chiar de cuvant asta si in contextul in care sefii parca sunt ametiti. Pana miercuri lucrurile vor merge alandala, va apucati de zece activitati deodata si nu terminati niciuna, dar cel mai epuizant vi se pare ca nu intelegeti unde gresiti.

Veti intelege pe joi si vineri, atunci cand realizati ca evenimentele se precipita, iar capul nu va sta la serviciu, la munca cotidiana, cea de unde va luati banii. Abia la aceasta vreme va lasati patrunsi de spiritul evenimentelor si dvs. reveniti cu picioarele pe pamant, nu in sensul ca sunteti mai putin zapaciti, dar macar acum va intelegeti starea si treceti cu sarg la pregatirile care se cuvin. Este un moment care va deveni putin mai relaxant cand majoritatea celor care va inconjoara traiesc acelesi sentimente ca si dvs.

In familia insa este o stare de incordare, parca cineva sau ceva lipseste, o oarecare nota de singuratate va incearca astfel ca starea generala nu va fi una prea optimista. Referitor la bani – ii scoateti din piatra seaca, iar sanatatea poate ceva ameteli va avea partenerul.

Pentru alte zodii dati click pe Horoscopul Saptamanii 15 – 21 decembrie

Cele mai citite

Nicușor Dan afirmă la Bookfest că s-a schimbat mentalitatea privind zona istorică a Capitalei

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a afirmat, sâmbătă, că se schimbă mentalitatea privind zona istorică a oraşului şi a pledat pentru integrarea acestei...

De azi încep sancțiunile pe e-Factura

Nerespectarea termenului-limită de 5 zile lucrătoare pentru transmiterea facturilor în sistemul naţional RO e-Factura se sancţionează conform Legii 296/2023, iar amenzile variază între 1.000...

Sfatul de campanie al lui Bode pentru candidații PNL din Giurgiu

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, i-a îndemnat pe candidaţii partidului la alegerile locale în Giurgiu să vorbească în campania electorală despre proiectele de...
Ultima oră
Pe aceeași temă