0.9 C
Bucharest
Saturday, 9 December 2023
HomeSpecialVIDEO.Gândaci vii în cerealele pentru bebeluşi. Sinistra descoperire a fost făcută de...

VIDEO.Gândaci vii în cerealele pentru bebeluşi. Sinistra descoperire a fost făcută de o mămică din Piteşti

O mămică din Piteşti a rămas îngrozită după ce, din cutia cu cereale pe care tocmai o cumpărase pentru bebeluşul ei, au ieşit gândaci vii. Femeia a postat întâmplarea pe contul ei de Facebook.

 

 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

 

Posted by Ligia Badulescu on 10 Martie 2016

”Ieri am cumparat o cutie de cereale. Am zis să schimb un pic meniul și să îi bag niște “GANDACI MISCATORI”. Amestecați bine cu praf de cereale !!!!!! Așa că dragi mămici mai cumpărați cereale copiiilor !!!!!”, a scris tânăra mamă pe Facebook. Postarea ei a fost distribuită ulterior de peste 1000 de persoane.

Compania producătoare a cerealelor a reacționat prompt după această postare și a dat asigurări că produsele pentru bebeluși sunt fabricate în condiții sigure.

„În fabricile noastre sunt implementate sisteme de control și prevenire a infestării cu insecte, iar ambalajul care intră în direct contact cu produsul (punga de aluminiu) este închis ermetic pentru a proteja conținutul de orice factor extern. Produsele noastre oferă instrucțiuni de preparare și depozitare, pe ambalaj, și este foarte importantă respectarea acestora. Rezultatele investigațiilor noastre arată faptul că insecte sau orice alt corp strain puteau ajunge in produs numai dupa desfacerea ambalajului (punga de aluminiu) sau in cazul deteriorarii acestuia, pe parcursul lantului de transport și depozitare”, se arată într-un comunicat al companiei Nestle, remis redacției România liberă.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă