16.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO. Allview a scos pe piaţă primul său smartphone cu procesor Quad...

VIDEO. Allview a scos pe piaţă primul său smartphone cu procesor Quad Core

Allview a lansat, miercuri,  în cadrul celui mai important congres dedicat tehnologiei mobile, Mobile World Congress Barcelona 2013,  primul telefon al companiei, care are procesor   Quad Core.

P5 Quad este cel mai performant smartphone Allview, primul cu procesor Quad Core tactat la 1,2 GHz şi OS Android 4.1 Jelly Bean.

Telefonul are o cameră foto principală de 8 MP model OV8830, display IPS-LCD de 4,5 inchi, viteza 3G HSDPA+ 21.4 Mbps şi o baterie de 2100 mAh.

P5 Quad este primul produs din gama Quad şi totodată primul smartphone Allview cu OS Android 4.1 Jelly Bean.

Procesor

Procesorul Quad Core măreşte performanţele smartphone-ului şi permite rularea fluentă a jocurilor şi a aplicaţiilor, iar alături de protocolul 3G HSDPA+ 21.4 Mbps asigură încărcarea mult mai rapidă a paginilor web şi a clipurilor video.

Cameră

Camera foto principală Omnivision, model OV8830 cu rezoluţie de 8 MP, HDR şi Super Flash se evidenţiază prin claritarea detaliilor şi prin culorile puternice.

Funcţia Multi Shoot permite capturarea unui set de până la 99 de cadre succesive printr-o singură apăsare continuă a butonului de fotografiere. Filmările realizate sunt în format full HD 1080p. De asemenea, camera dispune şi de funcţia time lapse.

Aplicaţii

Gadgetul dispune de un widget aparte, cu ajutorul căruia telefonul poate fi personalizat în funcţie de starea de spirit a posesorului, prin schimbarea temei, a wallpaper-ului şi a efectelor de tranziţie între ecrane printr-o singură atingere.

În plus, dispozitivul oferă acces la jocurile Gameloft care fie sunt preinstalate, fie pot fi descărcate prin aplicaţia Gameloft Live.

 Baterie

Bateria de 2100 mAh oferă autonomie de până la 230 de ore în stand-by şi de 300 de minute în 3G.

Design

P5 Quad de la Allview promite o experienţă plăcută utilizatorului, datorită designului ergonomic, grosimii de doar 9,8 mm şi a ecranului de mari dimensiuni.

Smartphone-ul Dual Sim P5 Quad va fi disponibil în două culori, negru şi alb la preţul de 1099 lei.

 Citeşte şi: HTC ONE. Greşeală sau discriminare? Ce mesaj le transmite compania femeilor

Cele mai citite

Mesajul premierului Marcel Ciolacu către jurnaliști, de Ziua Mondială a Libertății Presei

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, vineri, cu prilejul Zilei Mondiale a Libertăţii Presei, că activitatea de jurnalist, cu toate valenţele sale, are în sine...

Tragedie în Hunedoara! Un bărbat a murit după ce a fost împușcat accidental la o partidă de vânătoare

Un bărbat de 44 de ani a decedat după ce a fost împuşcat accidental în zona pieptului, în timpul unei partide de vânătoare desfăşurată...

Iga Swiatek şi Arina Sabalenka se vor duela în finala turneului de la Madrid

La fel ca anul trecut, finala turneului WTA 1000 de la Madrid le va pune față în față pe poloneza Iga Swiatek şi belarusa...
Ultima oră
Pe aceeași temă