19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportHandbalDinamo și-a aflat adversara din semifinalele EHF European League

Dinamo și-a aflat adversara din semifinalele EHF European League

Dinamo Bucureşti și-a aflat adversara din semifinalele EHF European League. Astfel, conform tragerii la sorți de vineri, „Dulăii” se vor lupta pentru un loc în finală cu puternica formație germană Flensburg-Handewitt.

Meciul se va disputa pe 25 mai la Hamburg. În cealaltă semifinală se vor duela Rhein-Nekar Lowen și Fuchse Berlin, ultima fiind deținătoarea trofeului.

Dinamo Bucureşti a reuşit o performanţă remarcabilă prin eliminarea danezilor de la Skjern în „sferturile” competiției. Dinamo s-a impus cu 38-34 în Danemarca, după ce în tur câştigase pe teren propriu cu 28-27.

Campioana Dinamo Bucureşti a mai jucat semifinale în această competiţie în 2004, când a ratat finala fiind eliminată de BM Altea.

Turneul Final Four va avea loc la Hamburg, în 25-26 mai, cu prima zi rezervată semifinalelor şi cea de-a doua finalelor.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă