16.3 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Accidentare teribilă în Liga I: Atacantul Mediaşului a ieşit de pe...

VIDEO Accidentare teribilă în Liga I: Atacantul Mediaşului a ieşit de pe teren cu piciorul rupt!

Atacantul echipei Gaz Metan Mediaş, Dan Roman, 27 ani, a suferit o accidentare gravă în partida disputată de echipa sa la Botoşani. Roman a suferit o fractură de peroneu şi o luxaţie a tibiei drepte, medicii urmând să dea un verdict, dacă atacantul va mai juca sau nu fotbal, potrivit Mediafax.

Accidentarea a survenit în partida cu FC Botoşani, din etapa a XIX-a a Ligii I, scor 2-2, după o intrare din spate a fundaşului Ciprian Dinu. Partida începuse cum nu se poate mai bine pentru Roman, atacantul  deschizând scorul în minutul 5. 

În minutul 39, Roman a preluat o minge în jumătatea adversă şi înainta spre poartă, când a fost faultat din spate de Dinu. Arbitrul Adrian Comănescu i-a acordat cartonaş galben lui Dinu, dar după ce a văzut gravitatea accidentării l-a eliminat pe jucătorul de la FC Botoşani.

Dan Roman a primit îngrijiri pe teren, apoi a fost transportat la spitalul din Botoşani. Conform verdictului medicilor, jucătorul a suferit o luxaţie tibio-astragaliană dreaptă cu observaţie de fractură maleolă peronieră dreaptă. Roman se află sub observaţie şi urmează să fie operat la spitalul din Botoşani.

Cei doi jucători au fost coechipieri la CSM Râmnicu Vâlcea în sezonul 2009/2010.

Roman urmează să afle de la medici dacă va mai putea juca fotbal, astfel de cazuri putând încheia prematur cariera fotbalistică a unui jucător.

Cele mai citite

Adunarea Națională a Franței va dezbate un proiect de lege care deschide calea sinuciderii asistate

Adunarea Naţională a Franţei a lansat luni dezbaterea asupra unui proiect de lege care deschide calea sinuciderii asistate pentru bolnavii în fază terminală, relatează...

Motocoasele electrice: Soluția ideală pentru întreținerea grădinii tale

Motocoasele electrice și trimmerele sunt instrumente esențiale pentru întreținerea eficientă a grădinilor și a spațiilor verzi. Acestea sunt concepute pentru a oferi o soluție...

Primar din Buzău și mai mulți funcționari, cercetați penal pentru fals în înscrisuri oficiale

Vasile Săcuiu, primarul PSD al comunei Scorțoasa din județul Buzău, este în centrul unei anchete penale alături de mai multe persoane din cadrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă