14.5 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO. A apărut un smartphone mai tare decât iPhone 4S şi Samsung...

VIDEO. A apărut un smartphone mai tare decât iPhone 4S şi Samsung Galaxy S II

Motorola a lansat cel mai rezistent smartphone din lume. Modelul Defy + JCB îşi depăşeşte fără probleme orice adversar la capitotul rezistenţei.

Terminalul are instalat sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread dar şi are o serie de funcţii specifice precum cea de măsurare a unghiurilor, decibelmetru, lanternă şi altele. Gadgetul are o baterie Li-Po cu o capacitate de 1700 mAh ce asigură o autonomie de 384 ore în stand-by şi peste 7 ore în regim de convorbire.

Motorola Defy + JCB are un display touch de 3,7 inch cu o rezoluţie de 480 x 854 pixeli, realizat cu tehnologia Corning Gorilla, tehnologie ce îl face rezistent la zgârieturi. Telefonul este dotat cu o cameră cu o rezoluţie de 5 MP (2592 х 1944 pixeli) cu bliţ LED şi funcţii de autofocalizare şi stabilizare a imaginii.

Încă un avantaj al acestui smartphone îl reprezintă rezistenţa la apă. Cel mai interesant accesoriu al teminalului este cu siguranţă husa specială JCB, concepută pentru a-l face rezistent la şocuri. Procesorul are o frecvenţă de 1 GHz, memorie internă este de 1 GB şi poate fi extinsă până la 32 GB cu un card microSD, iar memoria RAM este de 512 MB.

Cu siguranţă Motorola Defy + JCB ar fi trecut fără probleme testul realizat de nişte tineri , mult mai celebrelor  smartphone-uri iPhone 4S şi Samsung Galaxy S II.

 

 

Cele mai citite

Interviul lui Volodimir Zelenski – bombă cu ceas pentru Occident

Se apropie Summitul aniversar al NATO de la Washington, din 9 -11 iulie 2024. Se împlinesc 75 de ani de la înființarea Alianței militare. Liderul de...

Atalanta Bergamo a învins-o pe Bayer Leverkusen cu scorul de 3-0 (2-0) în finala Europa League

Atalanta Bergamo a cucerit trofeul Europa League la fotbal, după ce a învins-o pe Bayer Leverkusen cu scorul de 3-0 (2-0), miercuri seara, pe...

Mai mult de 140 de persoane ale zborului Singapore Airlines în care o persoană a murit au aterizat în Singapore

Peste 140 de pasageri și membri ai echipajului zborului Singapore Airlines în care o persoană a murit în timpul unor turbulențe puternice, au ajuns,...
Ultima oră
Pe aceeași temă