21.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialVictor Ponta va concura la raliul organizat la Târgu Mureş

Victor Ponta va concura la raliul organizat la Târgu Mureş

Preşedintele PSD, Victor Ponta, va concura la raliul organizat la Târgu Mureş în perioada 4 – 6 iunie, competiţie care reprezintă a treia etapă a Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop, potrivit Mediafax.

Potrivit site-ului competiţiei, Victor Ponta va concura din poziţia de copilot, alături de Keleti Edwin, pe un Renault R3 Maxi Evo. La concurs mai participă un politician, fostul ministru al Comunicaţiilor Borbely Karoly, care îl va seconda pe campionul Titi Aur pe un Mitsubishi Lancer Evo 9.

Cei doi au mai făcut echipă şi în Raliul Argeşului din acest an, câştigat de campionul naţional al Ungariei, Szabo Gergo, care se regăseşte şi el printre participanţii la Raliul de la Târgu Mureş.

La startul competiţiei de la Târgu Mureş se vor alinia peste 40 de echipaje din România şi Ungaria, care se vor întrece pe maşini Mitsubishi, Subaru, Renault, Peugeot, Citroen, Honda, Subaru, dar şi Dacia Logan.

Municipiul Târgu Mureş va găzdui în premieră, în acest an, o etapă a campionatului naţional de raliuri, în perioada 4-6 iunie. Etapa va cuprinde 11 probe speciale şi una superspecială. Campionatul naţional are opt etape, cea de la Târgu Mureş fiind a treia şi penultima etapă pe asfalt.

Startul Raliului Târgu Mureş va avea loc vineri seara, de la ora 19.00, de la Primăria Târgu Mureş, cu o probă superspecială în zona Serpentinei Vechi.

Sâmbătă, se va porni tot de la Primăria Târgu Mureş, spre Praid, pe traseul Sânişor-Miercurea Nirajului-Mitreşti-Eremitu-Praid, cu regrupare la Bucin şi întoarcere prin Sovata-Damieni-Valea-Şardu Nirajului.

Actualul preşedinte al PSD este cunoscut pentru pasiunea pentru baschet şi raliuri. În 1989 a fost Campion Naţional de Juniori la Baschet, la Steaua Bucureşti, iar în 2008 – Campion Naţional de Raliuri, la Cupa Dacia Ursus, în echipaj cu Edwin Keleti.

Cele mai citite

Gabriela Firea promite aeroportul București Sud

Gabriela Firea, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, promite că va construi aeroportul București Sud, în cazul în care va fi...

Accident pe Dunăre. Două persoane au murit, iar alte cinci sunt date dispărute

Două persoane au fost ucise și alte cinci au fost date dispărute în urma unei coliziuni între o ambarcațiune cu motor de mici dimensiuni...

Ucraina a scufundat în Marea Neagră încă o navă rusească, tip vânător de mine

Un atac al Ucrainei a scufundat în Marea Neagră încă o navă rusească, Kovrovets, de tip vânător de mine, a anunțat Comandamentul Flotei din...
Ultima oră
Pe aceeași temă