14.5 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăSpecialViaţă de câine, dar şi mâncare de câine pentru militarii ruşi

Viaţă de câine, dar şi mâncare de câine pentru militarii ruşi

Şeful unui depozit militar din Rusia a fost arestat şi amendat pentru că hrănea soldaţii cu nişte conserve pentru câini.

Curtea de Justiţie din Vladivostok a pronunţat verdictul în cazul produselor alimentare pentru câini găsite în depozitul cantinei militare. Maiorul Veaceslav Gherţog a fost condamnat la patru ani de închisoare şi a primit o amendă în valoare 10.000 de dolari, scrie RIA Novosti.

În urma unei inspecţii periodice, în depozitul cantinei de la unitatea militară din Vladivostok au fost descoperite mai multe conserve pentru animale care aveau lipite deasupra etichetei originale etichete pentru conserve de carne. Aşadar, soldaţii au fost hrăniţi cu mâncare pentru câini fără să bănuiască diferenţa de gust.

Când maiorul Gherţog a aflat despre inspecţie a început să înlocuiască etichetele conservelor. Astfel, 11 mii de conserve pentru câini au fost transformate peste noapte în carne de porc şi carne de vită. Provinienţa conservelor „Belka şi Strelka” este încă necunoscută, maiorul a refuzat să-şi trădeze complicii.

Şeful depozitului unităţii militare Nr 3411, Veaceslav Gherţog a fost găsit vinovat de abuz în funcţie şi neglijenţă la locul de muncă. El a recunoscut pe deplin vinovăţia sa şi este de acord cu verdictul.

Pe lângă lipsa conservelor de carne, a fost depistată şi lipsa unor cantităţi de unt, făină şi zahăr din depozitul alimentar al unităţii. Perderile totale au fost estimate la 25.000 de dolari.

Cele mai citite

Mai mult de 140 de persoane ale zborului Singapore Airlines în care o persoană a murit au aterizat în Singapore

Peste 140 de pasageri și membri ai echipajului zborului Singapore Airlines în care o persoană a murit în timpul unor turbulențe puternice, au ajuns,...

Atalanta Bergamo a învins-o pe Bayer Leverkusen cu scorul de 3-0 (2-0) în finala Europa League

Atalanta Bergamo a cucerit trofeul Europa League la fotbal, după ce a învins-o pe Bayer Leverkusen cu scorul de 3-0 (2-0), miercuri seara, pe...

Panică la sediul Comitetului Național Republican din Washington: un pachet suspect care conținea două fiole de sânge a fost livrat în clădire

Sediul Comitetului Național Republican din Washington a fost evacuat pentru scurt timp miercuri după ce un pachet suspect care conținea două fiole de sânge...
Ultima oră
Pe aceeași temă