16.3 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialUntitled stire

Untitled stire

Pe 24 iulie a fost lansat Nexus 7.2, iar criticii consideră că noul produs ASUS concurează cu iPad mini, transmite Product Reviews.

ASUS şi Google au dorit ca noul Nexus 7 să depăşească celelalte produse concurente pe piaţa IT, astfel că şi-au îmbunătăţit tableta de şapte inch.

Ambele tablete au dimenisuni apropiate, dar noua tabletă a celor de la ASUS e mai subţire şi mai îngustă. În schimb, marea diferenţă o constituie design-ul, Nexus 7 are o carcasă de plastic, iar iPad mini are una de aluminiu. Totodată, display-ul lui Nexus 7.2 este mai mic, dar are o viteză de reacţie mai mare decât cea de la iPad mini.  

Mai mult, noul Nexus 7 foloseşte un procesor de telefon mobil, pe când iPad mini foloseşte un procesor luat de la iPad 2.

Per total, specialiştii de marketing se aşteaptă ca Nexus 7.2 să se vândă mai bine, mai ales că apariţia noul iPad cu diplay Retina, programată pentru acest an, se va amâna.

Cele mai citite

O bonă din București a lovit copilul pe care îl avea în grijă. Femeia a fost reținută

Vineri, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 22 Poliție au pus în aplicare un mandat de aducere emis pe numele...

Ministrul agriculturii din China, cercetat pentru nerespectarea prevederilor legii

Ministrul agriculturii din China este investigat pentru încălcarea legii și a disciplinei, a anunțat sâmbătă organismul de supraveghere anti-corupție al țării, potrivit Reuters. Tang Renjian,...

Evenimente de Noaptea Muzeelor

Evenimentul Noaptea Muzeelor, aflat la a XX-a ediţie, se va desfăşura în România pe tot parcursul zilei de astăzi.La eveniment şi-au anunţat participarea muzee,...
Ultima oră
Pe aceeași temă