30 C
Bucharest
Thursday, 21 September 2023
HomeSpecialUn schelet uman a fost găsit pe un teren viran la marginea...

Un schelet uman a fost găsit pe un teren viran la marginea municipiului Constanța

Un schelet uman a fost găsit, marţi, pe un teren viran de la marginea municipiului Constanţa, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean, conform agerpres.ro.

“Astăzi, la periferia oraşului Constanţa a fost găsit un schelet uman. În acest moment se desfăşoară cercetarea la faţa locului. (…)”, a declarat şeful IPJ Constanţa, Mădălina Sorina Vlangăr.

Potrivit acesteia, în urma investigaţiilor vor fi furnizate “detalii disponibile, în măsura în care acestea nu periclitează ancheta”.

Schelet uman găsit în Munţii Piatra Craiului

Un schelet uman a fost găsit, luni, de salvamontişti în Munţii Piatra Craiului, în zona Padina Şindrilăriei, la o altitudine de circa 1.800 metri, relatează Mediafax.

Potrivit şefului Salvamont Zărneşti, Ioan Pivodă, salvamontişii au fost anunţaţi, sâmbătă, că în zona Padina Şindrilăriei din Munţii Piatra Craiului a fost găsit un schelet uman, însă au mers la faţa locului luni dimineaţă, alături de un poliţist din Zărneşti.

Salvamontişii au fost anunţi despre găsirea scheletului uman de către doi alpinişti care parcurgeau un traseu nemarcat din zona Padina Şindrilăriei din Munţii Piatra Craiului.

“Scheletul uman a fost găsit în zona Padina Şindrilăriei, la o altitudine de circa 1.800 de metri. Era acolo de ani buni. Nu am găsit niciun bagaj, dar probabil este vorba de un turist care s-a rătăcit şi a murit din cauza condiţiilor meteo, de epuizare… Avea o haină până la gât, iar bocancii erau lângă un bolovan. După mărimea bocancilor, care sunt numărul 43, probabil era bărbat”, a spus Pivodă.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Concluziile investigației realizată de pompieri la locul exploziei de pe șantierul Autostrăzii Moldovei

Explozia de la magistrala de gaz de la Călimăneşti, din judeţul Vrancea, a fost cauzată de executarea lucrărilor pe şantierul Autostrăzii Moldovei A7 -...

Rusia – Ucraina, ziua 675: Moscova susține că a doborât 19 drone ucrainene noaptea trecută

Rusia a doborât în cursul nopţii 19 drone aeriene ucrainene deasupra Mării Neagre şi a Peninsulei Crimeea anexată, precum şi alte trei în regiunile...

complexul își deschide oficial porțile pentru noii chiriași elevând standardele rezidențiale de lux (P)

Complexul care reprezintă cea mai nouă dimensiune a universului Stejarii își așteaptă chiriașii începând din toamna acestui an, anticipând un grad complet de...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies