18.1 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăSpecialUn bucureştean a ajuns la spital, bătut de un afacerist arab

Un bucureştean a ajuns la spital, bătut de un afacerist arab

Un bucureştean în vârstă de 28 de ani a ajuns la spital, după ce a fost bătut de un om de afaceri arab. Acesta din urmă îşi brusca iubita, iar românul a încercat s-o apere.  Incidentul s-a produs, miercuri dimineaţă, la cinci ore după trecerea în noul an.

Poliţia a fost anunţată o oră mai târziu.

”În jurul orei 6.15, Poliţia Capitalei – Secţia 17 a fost anunţată prin intermediul S.N.UA.U. 112, cu privire la faptul că în sectorul 5 al Capitalei, o femeie de 26 de ani ar fi fost agresată de către prietenul său, un tânăr de 24 de ani, cetăţean străin.

De urgenţă s-au deplasat la faţa locului poliţiştii bucureşteni, care au efectuat investigaţii în zonă”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că ar fi fost vorba despre un conflict spontan, în urma căruia un bucureşteanul a ajuns la spital.

”În acest moment, la Secţia 17 Poliţie se continuă cercetările, fiind audiate persoane care pot da lămuriri cu privire la împrejurările în care s-a produs incidentul”, se mai arată în comunicatul poliţiei.

Cele mai citite

Regulamentul privind industria „zero net” face ca UE să devină căminul producției de tehnologii curate

Regulamentului privind industria „zero net” (RIZN) a fost adoptată în ședința de astăzi, 27 mai, în cadrul întâlnirii Comisiei Europene. Noul regulament ar urma să...

Alegerea cablurilor electrice pentru o casă

Ai început planul de execuție al casei sau pur și simplu vrei să extinzi un circuit pentru a instala o priză suplimentară? Pentru a...

Procurorul Lucian Onea s-a întors la DNA Ploiești

Liderii PNL Prahova, în frunte cu baronul Iulian Dumitrescu-aflat sub control judiciar pentru o mită de 3.200.000 de euro, și Roberta Anastase, sunt...
Ultima oră
Pe aceeași temă