11.5 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialUn bărbat şi-a incendiat maşina în apropierea sediului CSM

Un bărbat şi-a incendiat maşina în apropierea sediului CSM

UPDATE 16,45: Bărbatul care şi-a incendiat maşina în faţa CSM este cercetat de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice, informează Poliția Capitalei.

Potrivit unui comunicat DGPMB, vineri la prânz, prin sistemul 112, a fost sesizat un incendiu la un autoturism aflat pe Calea Plevnei, în dreptul numărului 168, sector 6. 

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, care au lichidat incendiul, precum şi poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, care au demarat cercetări pentru a stabili cauzele şi condiţiile în care s-a produs acest eveniment. De asemenea, au fost luate măsuri pentru restricţionarea traficului rutier în zonă. 

”Conducătorul autoturismului a fost condus pentru audieri la secţia de poliţie. În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice”, precizează comunicatul Poliției.

Un bărbat din judeţul Olt şi-a incendiat, vineri, maţina, în apropierea Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), informează Digi24.

Potrivit unor surse, bărbatul ar fi recurs la acest gest în semn de protet.

Deocamdată nu se știe motivul pentru care bărbatul și-a dat foc la mașină. Zona este închisă, iar la fața locului a sosit o echipă de criminaliști. 

 

Cele mai citite

Ajutorul pentru Ucraina produce divergențe între România și SUA. Președintele Iohannis ar ceda un sistem Patriot dar vrea ceva “în schimb”

Președintele României, șeful Senatului, șeful Guvernului și ministrul Apărării au opinii divergente cu privire la cererea formulată de Statele Unite ca România să cedeze...

Percheziții ale Parchetului European în Capitală, pentru fraude cu echipamente medicale în timpul pandemiei

Parchetul European anunţă că a efectuat, astăzi, cinci percheziţii în Bucureşti, în cadrul unei anchete privind o fraudă de 8 milioane de euro care...

Cătălin Drulă, despre Marcel Ciolacu: “Minte când spune că economia merge bine”

Cătălin Drulă spune despre Marcel Ciolacu că minte atunci când spune că economia țării merge bine. "Cea mai mare minciună pe care o tot repetă...
Ultima oră
Pe aceeași temă