12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialUn băiat de 3 ani din Noua Zeelandă a devenit milionar după...

Un băiat de 3 ani din Noua Zeelandă a devenit milionar după ce a câștigat la o loterie

Un băiat în vârstă de 3 ani a devenit milionar după ce a câștigat marele premiu al Bonus Bonds, un sistem de loterie din Noua Zeelandă al unui fond de investiții. Valoarea câștigului este de 1 milion de dolari neozeelandezi (728.683 de dolari americani), informează Xinhua News, via Agerpres.

Contul băiatului a fost deschis la nașterea sa de o rudă, valoarea obligațiunilor fiind de doar 250 de dolari neozeelandezi (circa 182 de dolari americani).
 
Familia copilului tocmai se întorsese din vacanță când a primit vestea, potrivit New Zealand Herald. ''Soțul meu și cu mine am sărit în aer de bucurie când a răspuns la telefon'', a declarat mama băiatului. Părinții au mai spus că au crezut mereu că el este special pentru că s-a născut de Crăciun.
 
Bonus Bonds este un fond de investiții din Noua Zeelandă, cu un program de recompensare a clienților bazat pe premii lunare în bani gheață.
 
Câștigul de 1 milion de dolari neozeelandezi este cel mai mare premiu lunar.
Cele mai citite

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă