15.7 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialTraficul rutier pe întregul traseu al Centurii Bucureşti şi pe trei drumuri...

Traficul rutier pe întregul traseu al Centurii Bucureşti şi pe trei drumuri naţionale a fost deschis

Traficul rutier pe întregul traseu al Centurii Bucureşti a fost deschis pentru toate categoriile de vehicule, circulaţia fiind, de asemenea, reluată pe trei drumuri naţionale, potrivit Mediafax.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a anunţat că traficul pe întregul traseu al Centurii Bucureşti a fost deschis la ora 18.00 pentru toate categoriile de vehicule.

La ora 18.30 a fost deschis traficul şi pe DN 21 Drajna – Călăraşi, DN 31 Călăraşi – Mănăstirea, DN 41 Giurgiu – Olteniţa, potrivit sursei citate.

Şi traficul pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, atât pe calea I cât şi pe calea II, a fost deschis de la 16.30 pentru toate categoriile de vehicule.

Tot la 16.30 a fost deschis traficul pe o rută alternativă între Bucureşti şi Constanţa pentru autovehiculele până la 3,5 tone, respectiv DN 3 Bucureşti – Lehliu, DN 3A Lehliu – Drajna – Feteşti, Autostrada A2 Feteşti – Cernavodă, DN 22 C Cernavodă – Medgidia – Basarabi sau DN 3 Basarabi – Constanţa.

Totodată, circulaţia pe DN 2 a fost redeschisă vineri după-amiază, însă pentru a nu se înregistra blocaje accesul autovehiculelor se face sub supravegherea poliţiştilor.

Traficul a fost reluat pe DN21, între localităţile Slobozia şi Drajna, pe DN3A, între localităţile Drajna şi Feteşti şi în judeţul Călăraşi, pe DN3, între localităţile Lehliu şi Bucureşti, însă se circulă îngreunat.

De asemenea, Poliţia Judeţeană Ialomiţa a anunţat că vineri seară se circulă “controlat”, autoturismele fiind însoţite de echipaje de Poliţie pe DN 2A, între localităţile Slobozia şi Urziceni, DN2, între localităţile Slobozia şi Brăila şi DN 1 între localităţile Urziceni şi Albeşti-Paleologu.

Drumul Naţional 2, între Urziceni şi Bucureşti, rămâne blocat.

Cele mai citite

Premieră mondială: Urangutan care își tratează rana cu o plantă

Un urangutan din Indonezia a fost văzut în timp ce îşi trata o rană cu o plantă medicinală, fiind pentru prima dată în lume...

Iga Swiatek şi Arina Sabalenka se vor duela în finala turneului de la Madrid

La fel ca anul trecut, finala turneului WTA 1000 de la Madrid le va pune față în față pe poloneza Iga Swiatek şi belarusa...

Clienții români ai armatei private a Lukoil

Rușii de la Lukoil desfășoară în România o ”armată privată” mascată sub forma unei companii de protecție și pază, Traun Guard HMS, fostă...
Ultima oră
Pe aceeași temă