25.3 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE. VIDEO. Circulație ÎNGREUNATĂ pe multe drumuri din țară. Traficul rutier, monitorizat...

UPDATE. VIDEO. Circulație ÎNGREUNATĂ pe multe drumuri din țară. Traficul rutier, monitorizat din elicopter. Peste 2.000 de agenți de circulație, în dispozitiv. Accident grav, pe Autostrada Soarelui

UPDATE. Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că traficul rutier se desfăşoară în condiţii normale pe DN1 intre Braşov şi Ploieşti.

UPDATE. Circulaţia rutieră pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea se desfăşoară îngreunat, din cauza numărului mare de autovehicule dar şi din cauza lucrărilor de la kilometrul 152, pe sensul de mers către Piteşti.

De asemenea, șoferii trebuie să știe că pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone , cu excepţia celor destinate exclusiv transportului de persoane, din cauza unor alunecări de teren şi viituri produse la sfârşitul lunii trecute. Rutele ocolitoare pentru traficul greu sunt:

         -pentru relaţia Râmnicu Vâlcea – Piteşti: DN64 Râmnicu Vâlcea – Drăgăşani – Găneasa, DN65 Găneasa – Slatina -Piteşti, traseu valabil şi în sens invers;

          -pentru relaţia Sibiu – Bucureşti: DN1 Veştem – Braşov, DN1A Braşov – Cheia – Ploieşti – Bucureşti (A3 Ploieşti – Bucureşti), traseu valabil şi în sens invers.

 

UPDATE. Un accident grav s-a produs duminică după-amiază pe Autostrada Soarelui.

UPDATE. Ploaia torențială a îngreunat traficul pe DN1.

De semenea, se circulă îngreunat din cauza numărului mare de autovehicule, dar şi a ploiicare reduce considerabil viteza de deplasare, pe DN1, pe tronsonul Predeal – Sinaia – Comarnic, pe sensul de mers către Bucureşti, anunță Centrul Infotrafic al Poliției Române

—-

Aproape 2.000 de agenți de circulație, sprijiniți de polițiști de la ordine publică, se află în stradă pentru a fluidiza traficul rutier şi a salva vieți prin prevenirea evenimentelor rutiere grave. Poliția Română atrage atenția cu privire la necesitatea respectării normelor rutiere.

”1900 de polițişti de la rutieră, cu 605 autospeciale, dintre care 420 cu echipamente de supraveghere a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, sprijiniți de colegi de la ordine publică, sunt în stradă.

În condițiile unor valori de trafic ridicate, Poliția Română atrage atenția cu privire la necesitatea respectării regulilor de circulație”, se arată într-un comunica al poliției.

Prin Feteşti, în perioada 14.08, ora 00.00 – 17.08, ora 07.30, au trecut către Constanța aproximativ 62.200 de autovehicule şi s-au întors, în același, interval 36.000. Capacitatea de preluare a unei autostrăzi este de 2.500 de autovehicule/ora.

În același interval, pe DN1 spre Braşov au circulat 59.435 de autovehicule, iar spre Bucureşti 50.934. Capacitatea unui drum național este de 700 de autovehicule/ora.

În cursul acestei zile, la Feteşti, de la ora 07.30 şi până la ora 15,00 au fost înregistrate 10.750 de autovehicule.

Poliția Română recomandă tuturor conducătorilor auto să adopte o manieră prudentă de conducere. Nu vă angajați în depăşirea unei coloane de autovehicule fără a avea o bună vizibilitate, efectuați fiecare manevră doar după o temeinică asigurare şi folosiți luminile de întâlnire pe toate categoriile de drumuri.

Pentru un plus de siguranță, se impune şi mărirea distanței de mers între autovehicule.

Păstrați-vă calmul şi nu uitați de politețea rutieră!

În cazul adoptării unor restricții rutiere şi a unor rute ocolitoare, respectați indicațiile polițiştilor rutieri.

Cele mai citite

Consilier PSD sub control judiciar pentru fraudă cu fonduri europene

În dimineața zilei de vineri, în jurul orei 04:00, procurorii Direcției Generale Anticorupție (DGA) Buzău, sprijiniți de trupele speciale ale IPJ Buzău, au...

Consilier PSD sub control judiciar pentru fraudă cu fonduri europene

În dimineața zilei de vineri, în jurul orei 04:00, procurorii Direcției Generale Anticorupție (DGA) Buzău, sprijiniți de trupele speciale ale IPJ Buzău, au...

Anunț al ANPC cu privirea la achiziționarea jucăriilor pentru copii

Paul Anghel, directorul general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), a transmis un mesaj important pe rețelele sociale, sâmbătă, subliniind necesitatea achiziționării jucăriilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă