28.1 C
București
vineri, 31 mai 2024
AcasăSpecialŢinute white-trash şi dragoste: Robert Pattinson şi Kristen Stewart la Festivalul Coachella

Ţinute white-trash şi dragoste: Robert Pattinson şi Kristen Stewart la Festivalul Coachella

Festivalul Coachella a devenit evenimentul preferat al starurilor. Se pare ca nimeni nu a lipsit la editia de anul acesta. De la Katy Perry, la gemenele Dita Von Tese si Rosie Huntigton Whiteley, toata suflarea indie a showbizului american a rostit “prezent!”.

Robert Pattinson si Kristen Stewart nu sunt o exceptie. Cei doi s-au bucurat de o vacanta dragalasa impreuna in insorita Californie.

Cuplul a facut senzatie dintr-un motiv inedit – tinutele neglijente care i-au facut sa arate exact ca unii din tinerii neingrijiti de la festival.

Kristen a abordat un look white-trash, cu un tricou stramt si foarte scurt, o pereche de shorts din denim cu talie inalta si sfasiati, o sapca de baseball uzata si o pereche simpla de tenisi.

Pattinson a imbracat o pereche de pantaloni albastri largi, asortata la un tricoul gri si la niste adidasi care pareau vechi de cativa ani buni.

Citeste mai multe si vizioneaza poze pe www.modista.ro

Cele mai citite

CFR SA redeschide circulația feroviară pe podul de la Grădiștea

Urmărește România Liberă pe  X, Facebook și Google News! De sâmbătă, 1 iunie 2024, operatorul național pune în circulație 7 perechi de trenuri (automotoare Siemens Desiro) pe ruta...

Deciziile adoptate de Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară

În cadrul ședinţei de ieri, 30 mai 2024, Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) a adoptat mai multe măsuri privind funcționarea pieţelor financiare nebancare...

contracte uriașe la Portul Tulcea

Doi prieteni ai eurparlamentarului PSD Mihai Tudose, Daniel Istrate și Cătălin Cristian Stăncic, au obținut, împreună cu unul dintre stăpânii Deltei Dunării, Hristu...
Ultima oră
Pe aceeași temă