24.2 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSportTenisBianca Andreescu s-a calificat în turul al treilea la Roland Garros

Bianca Andreescu s-a calificat în turul al treilea la Roland Garros

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu s-a calificat în turul al treilea la Roland Garros, după ce a învins-o în trei seturi pe rusoaica Ana Kalinskaia, cu 1-6, 7-5, 6-3.

Ajunsă pe locul 228 în lume după ce a lipsit mai multe luni din circuit, campioana din 2019 de la US Open şi-a egalat cel mai bun rezultat al său de la Paris, realizat anul trecut.

Următoarea sa adversară va fi italianca Jasmine Paolini, numărul 15 mondial, aflată în premieră în turul al treilea pe zgura pariziană.

Pentru prezența în turul al treilea, Andreescu și-a asigurat un cec de 158.000 de euro şi 130 de puncte WTA.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă