31.3 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSocialProgramul național de fertilizare in vitro continuă și în 2024

Programul național de fertilizare in vitro continuă și în 2024

Guvernul a aprobat, în şedinţa de joi, majorarea bugetului Ministerului Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse pe anul 2024 cu suma de 150 milioane lei credite de angajament şi 5 milioane lei credite bugetare pentru ca programul de fertilizare in vitro să continue şi în 2024.

„Programul de fertilizare in vitro continuă şi în 2024. Am promis în luna martie că sunt parte din această misiune, de a sprijini demersurile pentru ca programul să continue. Azi sunt încântat să confirm că ne-am ţinut promisiunea făcută. Mai întâi am instituit un mecanism pentru relocarea creditelor de angajament, măsură crucială pentru a asigura flexibilitatea financiară necesară derulării programului. Ulterior, am realizat mecanismul pentru ca astăzi să fie aprobată în Guvern majoarea bugetului Ministerului Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse pe anul 2024 cu suma de 150 milioane lei credite de angajament şi 5 milioane lei credite bugetare”, a scris ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, pe pagina sa de Facebook.

Banii provin din Fondul de rezervă bugetară şi vor ajuta 10.000 de familii, a subliniat Boloş. 

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă