37.4 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăSportFotbalVadim Rață va juca la Universitatea Cluj

Vadim Rață va juca la Universitatea Cluj

Căpitanul naţionalei Republicii Moldova, Vadim Raţă, va juca și în sezonul viitor în Liga 1, după ce a ajuns la o înțelegere cu formația Universitatea Cluj.

Mijlocaşul central cu 45 de meciuri în naţionala Moldovei şi peste 180 de partide în Liga 1 vine la „U” de la FC Voluntari, formație cu care a retrogradat la finalul sezonului recent încheiat.

Raţă are în palmares două titluri de campion al Moldovei cu Sheriff Tiraspol şi o Cupă a Moldovei cu Milsami Orhei. Produs al centrului de copii şi juniori al celor de la Sheriff Tiraspol, Vadim Raţă a câştigat primele trofee din carieră alături de clubul care l-a format, cucerind titlul de campion al Moldovei în sezoanele 2011/2012 şi 2012/2013. După ce a evoluat sub formă de împrumut la formaţii precum FC Tiraspol sau Zaria Bălţi, Raţă a ajuns în sezonul 2017/2018 la Milsami Orhei, cu care câştigat Cupa Moldovei.

Vadim Raţă a făcut pasul spre fotbalul din România în pauza de iarnă a sezonului 2018/2019, odată cu transferul la Chindia Târgovişte.

În cele cinci sezoane petrecute în Liga 1, Vadim Raţă a adunat 181 de meciuri pentru Chindia Târgovişte, FC Voluntari şi FCSB. În tricoul celor de la FC Voluntari, echipa pentru care a strâns 120 de prezenţe, mijlocaşul a marcat 12 goluri şi a oferit 12 assist-uri.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă