37.7 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăPoliticăCiolacu, despre infrastructura rutieră din Maramureș

Ciolacu, despre infrastructura rutieră din Maramureș

Premierul Marcel Ciolacu a declaratla că în judeţul Maramureş nu este niciun kilometru de drum judeţean, drum expres sau autostradă în lucru, deşi în prezent pe teritoriul ţării sunt în lucru 750 de kilometri de autostrăzi şi drumuri expres.

Șeful Executivului a afirmat că dezvoltarea judeţului stagnează şi a arătat că investiţiile vin odată cu infrastructura, subliniind importanţa unei echipe care să înţeleagă provocările.

„Ştiu judeţul dumneavoastră şi în perioada în care Gabi Zetea era preşedintele Consiliul Judeţean şi tot timpul îi dădeam telefon (…), tot timpul erau lucrări şi semafoare de semnalizare pe drumurile judeţene. Atunci, cu mândrie spuneai că ai terminat 200 de de kilometri, iar în acest moment nu avem nici măcar un kilometru de drum judeţean în lucru. Dar, în schimb, primăria depune un proiect de 150 de milioane, ştiind că numai 60 de milioane poate accesa, Consiliul Judeţean depune unul de 250 de milioane cu acelaşi obiect de activitate. Nu aşa se dezvoltă un judeţ. (…) Cu regret o spun: stagnarea dezvoltării în judeţul dumneavoastră este evidentă. E nevoie de o echipă, o echipă care să înţeleagă, care să vadă toate provocările. (…) Investiţiile vin odată cu infrastructura. Iertaţi-mă, avem 750 kilometri în lucru, pe teritoriul României, de autostrăzi şi drum expres. Cu regret vă spun, pe teritoriul judeţului dumneavoastră nu este niciun kilometru în lucru, nu s-a terminat niciun studiu, este inadmisibil”, a spus Marcel Ciolacu, la Baia Mare.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă