15 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăSpecialTânărul care a ucis o femeie cu mai multe lovituri de cuţit,...

Tânărul care a ucis o femeie cu mai multe lovituri de cuţit, supus unei expertize psihiatrice

Tânărul din Cugir care a ucis, joi dimineaţă, cu mai multe lovituri de cuţit, o fostă colegă de serviciu a fost dus, vineri, în faţa unei comisii medicale pentru o expertiză neuropsihiatrică, medicii urmând să stabilească dacă avea sau nu discernământ sau suferă de boli psihice, potrivit Mediafax.

Surse din cadrul anchetatorilor au declarat, vineri, corespondentului Mediafax, că tânărul va fi examinat de medicii psihiatri care vor stabili dacă în momentul în care a comis crima a avut sau nu discernământ sau suferă de boli psihice.

Potrivit surselor citate, tânărul va fi prezentat Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă dacă se constată că avea discernământ sau va fi internat într-un centru de specialitate dacă se va stabili că suferă de boli psihice.

O femeie din Cugir, judeţul Alba, a fost ucisă, joi dimineaţă, în faţa societăţii la care lucra, victima fiind înjunghiată de mai multe ori cu un cuţit de către bărbat care apoi s-a predat Poliţiei.

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Alba, poliţiştii criminalişti au stabilit în urma primelor cercetări că bărbatul, în vârstă de 33 de ani, a aşteptat-o pe femeie, joi dimineaţă, în faţa Parcului Industrial din Cugir, societate în cadrul căreia aceasta lucra, şi se pare că după o discuţie în contradictoriu a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuţit.

Surse apropiate anchetei au declarat că femeia a fost înjunghiată cu un cuţit în zona gâtului chiar în momentul în care cobora din maşină pentru a merge la serviciu.

Potrivit surselor citate, după ce a ucis-o pe femeie, bărbatul a sunat la 112 şi a anunţat Poliţia, după care a intrat în incinta unităţii în care femeia era angajată şi le-a spus colegilor acesteia că a ucis-o.

Poliţiştii şi medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru femeie, aceasta fiind găsită moartă într-o baltă de sânge.

Potrivit apropiaţilor celor doi, presupusul ucigaş este fost coleg de serviciu al victimei, însă la sfârşitul anului trecut fusese concediat. Femeia era contabilă în cadrul societăţii, iar în ultimele zile aceasta fusese căutată de mai multe ori de către fostul angajat pe motiv că ar fi trebuit să mai încaseze o sumă de bani.

Conducerea firmei la care lucrau cei doi nu a dorit să facă niciun comentariu, însă unii dintre foştii colegi ai acestora susţin că bărbatul ar fi vrut să se răzbune pe femeie din cauză că fusese concediat.

Cele mai citite

Panică la sediul Comitetului Național Republican din Washington: un pachet suspect care conținea două fiole de sânge a fost livrat în clădire

Sediul Comitetului Național Republican din Washington a fost evacuat pentru scurt timp miercuri după ce un pachet suspect care conținea două fiole de sânge...

Panică la sediul Comitetului Național Republican din Washington: un pachet suspect care conținea două fiole de sânge a fost livrat în clădire

Sediul Comitetului Național Republican din Washington a fost evacuat pentru scurt timp miercuri după ce un pachet suspect care conținea două fiole de sânge...

Atalanta Bergamo a învins-o pe Bayer Leverkusen cu scorul de 3-0 (2-0) în finala Europa League

Atalanta Bergamo a cucerit trofeul Europa League la fotbal, după ce a învins-o pe Bayer Leverkusen cu scorul de 3-0 (2-0), miercuri seara, pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă