14.5 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăSpecialTânărul care a accidentat patru persoane la Caransebeş a fost arestat preventiv

Tânărul care a accidentat patru persoane la Caransebeş a fost arestat preventiv

Alexandru Cristian Ungur, şoferul care a accidentat duminică patru persoane la o competiţie de motociclism care avea loc pe pista aeroportului din Caransebeş, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, transmite NewsIn.

Tânărul a fost reţinut duminică, la scurt timp după accident, pentru 24 de ore.

Potrivit unui comunicatul remis luni de IPJ Caraş-Severin, probele biologice de sânge şi urină au fost trimise luni dimineaţa la Institutul de Medicină Legală din Timişoara. “În urma analizării probelor biologice recoltate de la conducătorul auto Alexandru Cristian Ungur, a rezultat o alcoolemie de 2,35 mg/l alcool la prima probă, iar la a doua 2,10 mg/l alcool pur în sânge”, potrivit sursei citate.

Tânărul care a accidentat cu maşina patru oameni, la o competiţie de motociclism în Caransebeş, s-a urcat la volan având o îmbibaţie alcoolică în sânge mai mare de 0,80 miligrame la mie, limita legală, informează Parchetul General, printr-un comunicat remis agenţiei de presă NewsIn.

Potrivit comunicatului, Cristian Alexandru Ungur a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală gravă (o faptă), loviri sau alte violenţe (trei fapte), conducere a unui autoturism având o îmbibaţie alcoolică în sânge mai mare de 0,80 mg/‰ şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

De asemenea, procurorii au constatat că cele patru victime lovite de Cristian Ungur pe pista Aeroportului Caransebeş au suferit leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare de la 5 până la 100 de zile. După incident, tânărul a părăsit în mare viteză incinta aeroportului şi s-a îndreptat spre o localitate din imediata apropiere a acestuia. Ulterior, însă, acesta s-a prezentat în faţa organelor de poliţie.

Cauza, constituită iniţial la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeş, a fost preluată spre instrumentare de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

Învinuitul va fi prezentat, în cursul zilei de astăzi, Judecătoriei Caransebeş cu propunere de arestare preventivă, se mai arată în comunicatul Ministerului Public.

Cele mai citite

Panică la sediul Comitetului Național Republican din Washington: un pachet suspect care conținea două fiole de sânge a fost livrat în clădire

Sediul Comitetului Național Republican din Washington a fost evacuat pentru scurt timp miercuri după ce un pachet suspect care conținea două fiole de sânge...

SUA vor lua măsuri după ce Georgia a adoptat legea controversată privind “influenţa străină”

Statele Unite(SUA) examinează "măsuri" de retorsiune după ce Georgia a votat o lege controversată privind "influenţa străină", a afirmat miercuri şeful diplomaţiei americane, Antony...

Mai mult de 140 de persoane ale zborului Singapore Airlines în care o persoană a murit au aterizat în Singapore

Peste 140 de pasageri și membri ai echipajului zborului Singapore Airlines în care o persoană a murit în timpul unor turbulențe puternice, au ajuns,...
Ultima oră
Pe aceeași temă