21.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialSupravieţuire miraculoasă: salvată după ce a căzut în Marea Nordului pe timpul...

Supravieţuire miraculoasă: salvată după ce a căzut în Marea Nordului pe timpul nopţii

O pasageră a unui vas de croazieră a supravieţuit după ce a căzut în Marea Nordului pe timpul nopţii. În vârstă de 23 de ani, Jeni Anderson a reuşit să înoate timp de 30 de minute, până în momentul în care a fost găsită de către echipajul vasului cu ajutorul unei bărci de salvare, relatează Daily Mail.

Jeni Anderson se afla luni noaptea pe puntea vaporului împreună cu prietenii ei, când a alunecat şi a căzut în mare. „Credeam că acela este sfârşitul”, a declarat ea. „Mi se părea un sfârşit oribil şi am făcut tot ce-am putut pentru a supravieţui. Am înotat şi am ţipat, ca să fiu sigură că mă vor găsi cei care vor veni după mine”.

Tânăra călătorea către Amsterdam pentru a sărbători încheierea studiilor la Universitatea Northumbria împreună cu trei prieteni. „Nu-mi amintesc cum am căzut, ştiu doar că mă prăbuşeam în mare”.

După ce căderea ei a fost raportată, vasul s-a întors pentru a o căuta. După ce a fost găsită, Jeni Anderson a fost transportată cu elicopterul la spital. Nu-şi aminteşte impactul cu apa şi nici momentul în care a fost salvată de membrii echipajului.

„Căpitanul mi-a spus că în cei 20 de ani de carieră nu a mai găsit pe nimeni care a căzut peste bord, iar şansele de salvare erau foarte mici”, a declarat ea.

Cele mai citite

Universitatea Craiova – „U” Cluj, în finala barajului pentru Conference League. „Șepcile Roșii” au învins Oțelul

Ultima echipă care va reprezenta România în cupele europene se va decide dintre Universitatea Cluj și Universitatea Craiova, după ce formația antrenată de Ioan...

Loviturile Rusiei asupra regiunii ucrainene Harkov au făcut cel puțin 11 morți

Rusia a lovit duminică o stațiune aglomerată de la marginea celui de-al doilea oraș ca mărime din Ucraina și a atacat, de asemenea, satele...

Declarația unică 2024: Schimbări în taxarea veniturilor extrasalariale

Veniturile din activități independente trebuie declarate până pe 27 în Declarația unică 2024. Cei care completează formularul, pot dona până la 3,5% din impozitul...
Ultima oră
Pe aceeași temă