23.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialSuceava: O femeie şi o fetiţă de şase ani, date dispărute în...

Suceava: O femeie şi o fetiţă de şase ani, date dispărute în urma unei furtuni puternice

O femeie şi o fetiţă în vârstă de şase ani, din comuna suceveană Şerbăuţi, sunt date dispărute în urma unei furtuni puternice înregistrate luni seară, iar trei case au fost luate de viituri, transmite Mediafax.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, în comuna Şerbăuţi, trei locuinţe au fost luate de viituri, iar o femeie şi o fetiţă în vârstă de şase ani sunt date dispărute.

Totodată, o persoană a fost salvată de la înec în comuna Calafindeşti.

Mai multe localităţi din judeţul Suceava au fost afectate de ploile puternice de luni seară, reprezentanţii ISU Suceava precizând că mai multe persoane sunt blocate în case sau în poduri în localităţile Zamostea, Todireşti, Soloneţ, iar calea ferată dintre Suceava şi Rădăuţi este acoperită de aluviuni în localitatea Dărmăneşti.

În urma ploilor abundente, a fost blocat un drum în localitatea Călugăreni, iar mai multe persoane au fost surprinse de apă în localitatea Calafindeşti.

Potrivit ISU Suceava, în mai multe localităţi din judeţ echipaje de pompieri acţionează pentru evacuarea apei din gospodării şi locuinţe.

Judeţul Suceava a fost, luni seară, sub avertizare imediată de cod portocaliu de ploi, însoţite de descărcări electrice şi vânt.

În ultima săptămână, două persoane, o femeie în vârstă de 55 de ani din comuna Todireşti şi un bărbat în vârstă de 43 de ani din comuna Vatra Moldoviţei, au murit înecaţi în urma inundaţiilor.

 

Cele mai citite

Descoperă beneficiile consumului de produse artizanale

Într-o lume dominată de producția industrială și de alimentele procesate, produsele artizanale reprezintă o răsplată pentru cei care apreciază gustul autentic, calitatea superioară și...

Cetăţenii români vor putea călători în Turcia, în scop turistic, cu buletinul

Cetăţenii români vor putea călători în Turcia în baza cărţii de identitate pe o perioadă de maxim 90 de zile, potrivit unui decret semnat...

VIDEO. Percheziții într-un dosar privind trafic de droguri, în Timiș

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, împreună cu procurorii DIICOT, pun în aplicare, astăzi, 24 de mandate de percheziţie domiciliară în judeţul...
Ultima oră
Pe aceeași temă