25.9 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăSpecialSteaua, la primul antrenament sub comanda lui Roni Levi

Steaua, la primul antrenament sub comanda lui Roni Levi

Echipa Steaua efectuează primul antrenament sub comanda antrenorului Roni Levi la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia, la şedinţa de pregătire fiind prezenţi 27 de fotbalişti.

La primul antrenament în vederea noului sezon este prezentă întreaga conducere a Stelei: finanţatorul Gigi Becali, managerul general Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie, Valeriu Argăseală, vicepreşedinţii Teia Sponte şi Iulian Ghiorghişor, precum şi directorul tehnic Narcis Răducan.

Staful tehnic al Stelei, format din Roni Levi, Gabriel Caramarin şi Eugen Nae, are sub comandă 27 de jucători, printre care se află şi Ianos Szekely, care şi-a reziliat însă contractul cu gruparea din Bulevardul Ghencea.

Printre cei 27 se află şapte fotbalişti care au evoluat în trecut la echipa a doua a clubului, respectiv portarul Valentin Cojocaru şi jucătorii de câmp Apostol Muzac, Valeriu Lupu, Alin Toşca, Alex Lazăr, Robert Văduva, Florin Bejan şi Marius Albu.

La antrenament nu sunt prezenţi jucătorii care au participat cu echipa naţională a României în turneul amical din America de Sud, aceştia primind o scurtă vacanţă din partea clubului. Totuşi, Gabi Matei, accidentat în timpul acestui turneu, efectuează un antrenament uşor.

Nici fundaşul argentinian Pablo Brandan nu este prezent la antrenament, deoarece nu a putut pleca din Argentina, din cauza norului vulcanic.

Atacantul brazilian Junior Moraes, care a efectuat, joi, vizita medicală cu Steaua, dar este încă în litigiu cu Metalurg Doneţk, nu este prezent la antrenament.

Înainte de starul şedinţei de pregătire, managerul general Mihai Stoica şi apoi finanţatorul Gigi Becali le-au ţinut discursuri jucătorilor.

Gigi Becali, care a asistat aproximativ 25 de minute la antrenament, a declarat că le-a urat jucătorilor “să aibă succes în noul an, să fie sănătoşi şi să câştige lupta”.

Finanţatorul a reafirmat că vineri îi va telefona comandatului CSA Steaua, George Boroi, pentru a discuta despre un nou contract de închiriere a Complexului Sportiv Steaua. Totuşi, el a menţionat că în cazul în care nu se va ajunge la un nou acord, echipa Steaua va disputa meciurile din cupele europene pe Naţional Arena. Condiţia impusă de Becali pentru încheierea unei noi înţelegeri este ca CSA Steaua să reducă pretenţiile materiale, iar gruparea să plătească aceleaşi sume achitate de cluburi precum Dinamo şi Rapid pentru a închiria propriile arene.

 

Cele mai citite

nu l-a și spălat, când l-a scos din mocirlă

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, a explicat de ce Partidul Național Liberal (PNL), care stă drepți, de ceva...

Sibiu: S-a răsturnat cu ATV-ul pe un drum forestier și a murit

Un bărbat în vârstă de 58 de ani a decedat, duminică, după ce s-a răsturnat cu ATV-ul pe drumul forestier Rășinari - Valea Caselor...

Nicușor Dan a fost consiliat de oamenii lui Plahotniuc și Băsescu

Nicușor Dan mai vrea un mandat de primar al Capitalei pentru încă patru ani, dar se pare că a uitat cam repede că...
Ultima oră
Pe aceeași temă