30 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialStand up Comedy, în premieră la Hard Rock Cafe

Stand up Comedy, în premieră la Hard Rock Cafe

Micutzu şi Badea vor fi protagoniştii primului show de stand-up comedy găzduit de Hard Rock Cafe. Showul va avea loc marţi, 14 ianuarie, iar biletele costă 35 de lei (în sală) şi 50 de lei (în faţa scenei).

Micutzu (Cosmin Nedelcu), unul dintre cei mai apreciaţi comedianţi de la Cafe Deko, a absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti, secţia actorie şi a descoperit stand up-ul în jurul vârstei de 18 ani, participând la seri de open mic. Apoi, când stand up-ul “a devenit o meserie, ca şi improvizaţia,” a dat curs provocării şi se pare că a făcut alegerea corectă. Micutzu conturează rapid eroi pentru scatch-urile sale prin observarea comportamentului uman şi valorificarea obiceiurilor amuzante, aşa că improvizaţia este un instrument important în prestaţiile lui, spumoase, spontane, şi, adesea inspirate chiar de persoanele aflate în sală.

Badea (Dan Badea), un alt nume foarte apreciat pe scena de profil din România, ajunge în casele tuturor prin intermediul emisiunii „Stand up Café,” difuzate de HBO România. Despre stand up comedy spune că „este un mod de viaţă, un fel de a gândi şi o modalitate minunată de a cunoaşte oameni.” Iar pentru seara de 14 ianuarie vine pregătit pentru un „stand up cu cântec”, în care glumele bune vor fi garanţia relaxării şi bunei dispoziţii.

Cei doi veterani ai scenei de stand up din România vin la Hard Rock Cafe cu arsenalul de glume care le asigură supremaţia în rândul iubitorilor acestui gen de divertisment!

Cele mai citite

Europarlamentarul Eugen Tomac despre alegerile din România: “Un milion de voturi anulate și mii de procese verbale măsluite”

Europarlamentarul Eugen Tomac, președintele PMP, susține că la alegerile din 9 iunie 2024, în România s-au consemnat "un milion de voturi anulate și mii...

Boeing anunță că își încetinește producția modelul 737

Boeing le-a spus furnizorilor că amână cu trei luni producție sa de avioane 737, au declarat două surse din industrie, deoarece continuă să se...

Aurelian Pavelescu și-a anunțat candidatura la președinție

Preşedintele Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat (PNŢCD), Aurelian Pavelescu, şi-a anunţat sâmbătă candidatura la alegerile prezidenţiale din acest an. Acesta a arătat că va candida...
Ultima oră
Pe aceeași temă