18.1 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăSpecialSorin Ovidiu Vîntu, dezvăluiri despre relaţia dintre Udrea şi Băsescu

Sorin Ovidiu Vîntu, dezvăluiri despre relaţia dintre Udrea şi Băsescu

Sorin Ovidiu Vîntu a scris pe blogul lui personal că în 2005 Elena Udrea "şi-a văzut visul cu ochii" şi a devenit amanta lui Băsescu. 

"Am cunoscut-o prin anul 2003, o tânără apetisantă, inteligentă, avidă de putere şi dispusă la orice compromis pentru a o avea. Începand cu anul 2005, îşi vede visul cu ochii: devine amanta lui Băsescu, iar acesta şi-o asumă. Latura pudibondă a poporului nostru face ca despre acest „secret a lui Polichinelle” să nu se facă vorbire public decât spre finalul mandatului de preşedinte al lui Băsescu. Timp de aproape 10 ani, din această poziţie, Udrea face şi desface aproape toate iţele politicii şi ale business-ului autohton. În încercarea de a salva aparentele, ea îşi procură un „soţ de acoperire” în persoana lui Dorin Cocos", a spus Vîntu.

De asemenea, Sorin Ovidiu Vîntu a mai precizat faptul că implicarea prea mare a lui Dorin Cocoş în viaţa publică a dus la sacrificarea acestuia de către Udrea prin divorţ.

"Famiglia Udrea-Cocoş pierde în faţa famigliei Maior-Coldea. Udrea divorţează, sacrificându-l astfel pe Cocoş. Nu şi-a imaginat niciodată că, la rândul ei, va fi sacrificată de sursa puterii şi a parvenirii ei – Traian Băsescu", mai spune SOV.

Vîntu a continuat prin a spune că motivul dezvăluirilor făcute de Udrea este faptul că a rămas singură.

"Rămasă singura, înjurată de toţi, hulită de cei care au trăit de pe urma ei, vânată de cel mai mare duşman al ei, simţind laţul strângându-se în jurul gâtului, Udrea încalcă „omerta” şi începe să vorbească. Devoalările ei despre conducerea S.R.I.-ului sunt torpilate de toate gurile de foc ale lui Coldea şi Maior. Cohorte de lideri de opinie şi jurnalişti ies urlând ca din gură de şarpe că domnul general Coldea nu este samsarul lui Ghiţă, ca cei doi şefi ai S.R.I.-ului nu s-au implicat în politica, fiecare în altă tabăra", a mai spus Sorin Ovidiu Vîntu.

De asemenea, SOV a mai spus că demiterea lui Coldea de către Iohannis este inevitabilă.

"Abia dupa această demitere putem vorbi de anchetarea lui Coldea pentru toate mârşăviile pe care le-a facut, mârşăvii făcute în numele apării securităţii naţionale, aşa cum încearcă să vă convingă prin toate „canalele” pe care le are gratis la dispoziţie"

Vîntu a mai scris că Elena Udrea este într-adevăr coruptă şi că o detestă cu "toată fiinţa" deoarece a făcut parte din "plutonul de execuţie" care a tras în el ori de câte ori a avut ocazia şi că îl bucură faptul că va ajunge să cunoască locul în care ea şi "acoliţii ei" l-au trimis, însă îl indignă modalitatea în care se face acest lucru.

Acesta a criticat campania agresivă care se face împotriva Elenei Udrea.

"Spuneţi-le acestor canalii că Udrea este doar o femeie, coruptă, dar totuşi femeie, chiar dacă în politică a acţionat ca un prădător feroce. S-o lase dracului în pace, căci oricum va face puşcărie. Inclusiv ei trebuie să i se respecte drepturile de fiinţă umană, dreptul la demnitate”, a continuat Vîntu. 

Cele mai citite

Sandale pentru copii – o soluție confortabilă și elegantă pentru vară

Sandalele sunt foarte recomandate pentru copii în sezonul cald, datorită numeroaselor avantaje pe care acestea le oferă atât în ceea ce privește confortul,...

Acțiune masivă împotriva contrabandei și evaziunii fiscale. Aproape 100 de percheziții în toată țara

O operațiune masivă, cu 91 de percheziții și 25 de mandate de aducere, se derulează pe întreg teritoriul României, în scopul combaterii contrabandei, a...

Netanyahu regretă atacul aerian asupra Rafah soldat cu zeci de victime : „O greșeală tragică”

Într-un discurs ținut în fața parlamentului israelian, Benjamin Netanyahu a spus că Israelul investighează incidentul, potrivit jurnalul.ro. „În Rafah, am evacuat deja aproximativ un milion...
Ultima oră
Pe aceeași temă