26.4 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăSpecialSondaj despre sex: Cel mai des întalnite fantezii şi cele mai folosite...

Sondaj despre sex: Cel mai des întalnite fantezii şi cele mai folosite locuri pentru sex

Unele dintre cele mai surprinzatoare lucruri despre sex le afli din sondaje. O cercetare la care au participat 500 de persoane din New York ( Statele Unite) a relevat o multime de informatii interesante. Cate dintre informatiile relevate de un sondaj despre sex pot fi folosite, ramane la latitudinea fiecarei persoane in parte, potrivit Realitatea.net.

Unii preferă taxiul

Intr-un sondaj de opinie despre sex, 46% dintre respondenti au marturisit ca au facut dragoste pe bancheta din spate a unui taxi. In vreme ce 9% dintre participantii la studiu au spus ca s-au iubit intr-o toaleta publica. 31% au povestit cum au facut amor intr-o masina si 18% au recunoscut ca au facut sex intr-un parc.

Citeşte şi Profilul celibatarului european: De la partener de sex la partener de viaţă

„Am mers direct in toaleta unui restaurant am facut dragoste si apoi am plecat. Nici macar n-am comandat o bautura ceva”, a povestit pentru New York Post o femeie in varsta de 29 de ani.

Altora le place sa fie legati in timp ce fac sex

69% dintre respondenti au spus ca au fost legati, plesniti sau au practicat forme mai violente de sex. Altii 15% au recunoscut ca n-au inca experiente de acest gen, insa n-ar avea nimic de obiectat in cazul in care li s-ar propune asa ceva.

Citeşte şi Vrei o VIAŢĂ SEXUALĂ PERFECTĂ? 6 paşi ca să scapi de inhibiţii în dormitor

Pippa Middleton face parte din fanteziile barbatilor

Multi barbati au recunoscut ca si-ar dori o aventura cu Pippa Middleton, nu mai putin de 55 % dintre ei avand fantezii cu ea, in timp ce Kate a fost aleasa de doar 45% dintre participantii la sondaj. Si nu in ultimul rand, 69% dintre respondenti considera ca sexul este echivalent cu calcatul stramb, in timp ce 30% nu sunt de acord cu aceasta perceptie.

Citeşte şi Statistica din China care a şocat lumea

Cele mai citite

Coldea, sub control judiciar

Florian Coldea, fost prim adjunct al directorului SRI, a fost plasat sub control judiciar pe cauţiune de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, au precizat, pentru Agerpres,...

Ministrul Tîlvăr refuză dezvăluirea detaliilor secrete

România este de 20 de ani membră NATO și armata ei încă e copleșită de tehnică sovietică.  Tehnica sovietică reprezintă 70% din înzestrarea Armatei...

Un nou sondaj Eurobarometru reflectă opiniile și așteptările cetățenilor UE înainte de alegerile europene

Cel mai recent sondaj Eurobarometru standard arată că europenii doresc ca UE să fie mai puternică și mai independentă. “În special, peste trei sferturi dintre...
Ultima oră
Pe aceeași temă