22.4 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialSoluţii: plase insecte de tip plisse

Soluţii: plase insecte de tip plisse

Prognozele indică o vreme foarte caldă pentru această vară, au fost şi ploi care au adus un nivel sporit de umezeală. Toate aceste elemente aduc după sine apariţia insectelor zburătoare, a gândacilor şi târâtoarelor.

 

Nu numai că este neplăcut, dar şi dăunătoare intrarea în interiorul locuinţei a ţânţarilor, muştelor sau gândacilor. De aceea accesorizarea ferestrelor cu plase pentru insecte aduce un foarte necesar plus al confortului în special pe timpul verii. Să recunoaştem, însă, că nu sunt chiar foarte estetice iar funcţionarea este destul de simplistă. Iată că apar şi soluţii noi, inovative, care îmbunătăţesc atât manevrabilitatea cât şi designul.

Sistemele de plase plisse (plase insecte plisse) combină proprietăţile practice ale întregii game de plase insecte orizontale şi verticale, cu un design inovator şi modern, specifice acestora. Sistemele de plase insecte de tip plisse, cunoscute ca şi plase plisse, oferă o eleganţă şi un stil aparte atât interiorului cât şi exteriorului casei. Sunt recomandate inclusiv apartamentelor, mai precis uşilor de balcon şi, deasemenea, sunt adaptabile pentru orice tip de fereastră, uşă de balcon, sau deschidere de terasă, construcţia lor mulându-se pe cerinţele clientului.

Sunt disponibile în variantă clasică pe ramă fixă, ultima noutate în domeniu fiind însă noile plase insecte plisse care combină eleganţa ambientală pe care o oferă, cu o manevrabilitate excelentă.

Sistemele de plase insecte plisse sunt perfect utilizabile pentru uşi de balcon, deschideri ale ferestrelor sau deschideri ale teraselor cu o dimensiune maximă de 1500mm pe lungime şi 2400mm înălţime, oferind interioarelor astfel protejate un plus de intimitate şi siguranţă în ceea ce priveşte pătrunderea insectelor zburătoare sau târâtoare.

În mod obişnuit finisajul este de culoare albă sau maro, însă pentru o ambientare arhitectonică deosebită se poate solicita una dintre culorile paletarului RAL. Manevrabilitatea este facilă şi se desfăşoară pe orizontală, fie care este vorba despre o plasă insecte plisse într-un singur canat sau două. Se poate opta pentru deschidere parţială, oprirea în puncte intermediare fiind perfect posibilă.

Se instalează cu uşurinţă prin aplicarea ramei, profilelor de rulare şi a plasei propriu-zise din fibră de poliester direct peste tâmplăria existenţa sau chiar în golul unei terase. Sistemul de glisare are o construcţie ergonomică, pe role, în timp ce închiderea este perfect asigurată, fiind ermetică prin intemediul lamelei finale.

Garanţia este de 5 ani, preţurile începând de la 66 euro + tva, cu toate serviciile incluse. Pentru informaţii suplimentare: Expert Design Group (www.expertdesigngroup.ro, www.plaseinsecte.com tel.: 0765.48.77.99)

Cele mai citite

Gabriela Firea promite aeroportul București Sud

Gabriela Firea, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, promite că va construi aeroportul București Sud, în cazul în care va fi...

Avertisment al Poliției Române și al Asociației Române a Băncilor

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică și Asociația Română a Băncilor atrag atenția, prin intermediul proiectului național de conștientizare Siguranta Online, cu privire...

Declarația unică 2024: Schimbări în taxarea veniturilor extrasalariale

Veniturile din activități independente trebuie declarate până pe 27 în Declarația unică 2024. Cei care completează formularul, pot dona până la 3,5% din impozitul...
Ultima oră
Pe aceeași temă