18.7 C
București
vineri, 14 iunie 2024
AcasăSpecialŞoferul irakian care a ucis o femeie în Bucureşti a fost arestat

Şoferul irakian care a ucis o femeie în Bucureşti a fost arestat

Şoferul care a accidentat mortal, luni seara, o femeie care traversa pe o trecere de pietoni din Sectorul 6, a fost arestat preventiv.

”Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti au dispus la data de 29.10.2013 punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Abdulateef Mohammed Hazim Abdulateef sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea organelor de cercetare penală şi au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpatului Abdulateef Mohammed Hazim Abdulateef (aflat în stare de reţinere).

Citeşte şi: Şoferul care a omorât o femeie, în Sectorul 6, a fost reţinut

Magistraţii Judecătorie Sectorului 6 Bucureşti au admis solicitarea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele inculpatului, pentru o perioadă de 29 de zile”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Potrivit procurorilor, ”la data de 28.10.2013, în jurul orei 2150, învinuitul Abdulateef Mohammed Hazim Abdulateef a condus cu viteză superioară limitei maxime admise în localitate autoturismul personal pe B-dul Iuliu Maniu, dinspre Şos. Cotroceni înspre zona Lujerului, şi pătrunzând în intersecţia cu B-dul Gen. Vasile Milea pe culoarea roşie a semaforului a accidentat mortal o persoană de sex femeiesc, care traversa strada în zona marcajului pietonal.

Citeşte şi: Lovită mortal pe trecerea de pietoni

Ulterior, învinuitul a părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea organelor de cercetare penală”.

Citeşte şi: ACCIDENT GRAV la Satu Mare: O femeie A MURIT pe TRECEREA de PIETONI, accidentată de o POLIŢISTĂ

Tânăra omorâtă pe trecerea de pietoni se numea Silvia şi avea 24 de ani. Ea mergea împreună cu o prietenă către o sală de sport. A ales să traverseze pe culoarea roşie a semaforului. Tot pe roşu a intrat în intersecţie şi şoferul irakian. A lovit-o în plin.

Citeşte şi: CRAIOVA. Doi tineri au murit loviţi pe trecerea de pietoni. Maşina aparţine unui om de afaceri

Şoferul, Abdulateef Mohammed Hazim Abdulateef, cetăţean irakian, a fugit de la locul accidentului. Maşina pe care o conducea avea numere de înmatriculare bulgăreşti. El a fost prins câteva ore mai târziu, în casa unui prieten de lângă Bucureşti. Maşina a fost găsită în curtea unei alte cunoştinţe. Schimbase numerele de înmatriculare.

Cele mai citite

Șoșoacă a leșinat după ce ar fi înghițit un jandarm de la brută(rie) care i-a căzut greu

Ilustrație: Marian Avramescu Serviciul de Ambulanță și SMURD au fost apelate să intervină, după ce senatoarea cu potențial de europarlamentar și cu SOS, dar...

Lasconi l-a luat pe Drulă pe la spate, cu avânt (câmpu)lungesc

Ilustrație: Marian Avramescu Alegerile locale și europarlamentare, teoretic, finalizate recent – dacă mai facem uitate câteva sute/mii buletine de vot – au scos la...

NEWS ALERT. Cod roșu de furtună în București și judeţele Ialomiţa, Călăraşi şi Ilfov

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis joi seara avertizări cod roşu de furtună pentru municipiul Bucureşti şi în localităţi din judeţele Ialomiţa, Călăraşi şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă