36.1 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăSpecialSMURD îi acordă îngrijiri lui Catrinel Dumitrescu, după aflarea veştii decesului lui...

SMURD îi acordă îngrijiri lui Catrinel Dumitrescu, după aflarea veştii decesului lui Emil Hossu

Medicii de la SMURD îi acordă îngrijri medicale soţiei lui Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, afectată după aflarea veştii decesului actorului. Coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, a declarat, pentru MEDIAFAX, că medicii îi acordă îngrijri lui Catrinel Dumitrescu, mai mult ca suport psihic şi moral.

„Nu este vorba de o suferinţă gravă a doamnei Hossu, ci mai mult de suport psihic şi moral după aflarea veştii decesului lui Emil Hossu”, a spus Opriţa.

Acesta a subliniat că nu se pune problema transportării la spital a actriţei Catrinel Dumitrescu.

Actorul Emil Hossu a decedat, miercuri seară, la Teatrul Nottara, medicii SMURD neputând să-l resusciteze după intrarea în stop cardio-respirator.

Echipajul SMURD a fost solicitat la Teatrul Nottara din Bucureşti în jurul orei 18.30.

Medicii l-au găsit pe actor în stop cardio-respirator şi au început manevrele de resuscitare, care au durat 40 de minute, conform protocolului medical, a spus Opriţa.

Decesul a fost declarat la 19.13.

Emil Hossu trebuia să joace în această seară în spectacolul „Aniversarea”, în regia lui Vlad Massaci, programat de la ora 19.30, la Sala „George Constantin” a Teatrului Nottara.

În urma decesului actorului Emil Hossu, atât spectacolul „Aniversarea”, cât şi spectacolul „Fii cuminte, Cristofor!” (care trebuia să se joace de la ora 19.30, la Sala „Horia Lovinescu” a Teatrului Nottara) au fost anulate. În prezent, reprezentanţii Teatrului Nottara discută cu spectatorii care aveau bilete la cele două spectacole, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai instituţiei.

Emil Hossu, care a murit la vârsta de 70 de ani, a fost actor la Teatrul Nottara din Bucureşti şi a jucat în numeroase filme, printre care „Toamna bobocilor”, „Iarna bobocilor”, Accident”, „Cel mai iubit dintre pământeni” şi „Balanţa”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă