21.1 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Simulare a intervenției în cazul unei amenințări cu bombă, la Gara...

VIDEO. Simulare a intervenției în cazul unei amenințări cu bombă, la Gara de Nord din Capitală

Poliția efectuează, între orele 11.00 și 13.00, un exercițiu de testare a modului de intervenție în cazul unei amenințări cu bombă, în Gara de Nord din Capitală.

Astfel, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe bulevardul Dinicu Golescu, Piaţa Gării de Nord şi Calea Griviţei, iar accesul în Gara de Nord va fi restricţionat la intrarea „Coloane”, precum şi în interiorul acesteia, în zona dintre intrarea „Coloane” şi „Biroul Informaţii”, pe ambele culoare.

La exercițiu participă poliţişti ai Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Bucureşti, ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Direcţiei Poliţiei Transporturi, Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale, dar şi colegi din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmerie a Municipiului Bucureşti, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti Ilfov şi Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti. Totodată, vor participa reprezentanţi ai SRI, DIICOT, Regionala C.F.R. Bucureşti şi Autoritatea Feroviară Română.

Poliţia le recomandă cetăţenilor să nu intre în panică şi să respecte indicaţiile poliţiştilor şi ale celorlalte forţe aflate la faţa locului.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă