16.4 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialŞeful de cabinet al IPJ Arad, reţinut pentru 24 de ore, după...

Şeful de cabinet al IPJ Arad, reţinut pentru 24 de ore, după ce în locuinţa sa au fost găsite ţigări de contrabandă

Şeful Serviciului Cabinet al IPJ Arad, Cosmin Bratu, a fost reţinut, sâmbătă, după ce în locuinţa sa au fost găsite peste 500 de pachete ţigări de contrabandă. Poliţistul este bănuit că ar fi aprovizionat cu ţigări suspecţii dintr-un dosar de contrabandă, informează Mediafax.

14 percheziții, efectuate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş, au avut loc, sâmbătă, la domiciliile unor persoane din oraşul Chişineu Criş şi din localitatea Gurba, suspectate de contrabandă cu ţigări şi constituirea unui grup criminal organizat.

Astfel, în locuinţa şefului Serviciului Cabinet al IPJ Arad, Cosmin Bratu, procurorii au găsit 506 pachete cu ţigări de contrabandă. Poliţistul și alte patru persoane au fost reţinute pentru 24 de ore. Ei vor fi prezentați, duminică, instanţei, cu propunere de arestare preventivă pentru contrabandă calificată.

Cosmin Bratu este împutetnicit pe funcţie şi a lucrează în cadrul Poliţiei Arad din anul 1997, când a absolvit Academia de Poliţie.

„Conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad a declanşat cercetarea prealabilă disciplinară şi se vor lua măsurile legale care se impun în acest caz", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, subinspector Lorena Radu.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş, procuror Brigitte Sighete, a precizat că din informaţiile pe care le deţin procurorii, Bratu ar fi aprovizionat alţi suspecţi în dosar cu ţigări, pe care aceştia le comercializau.

Cele mai citite

Județul Bihor are o nouă destinație speologică și turistică

Județul Bihor are o nouă destinație turistică spectaculoasă la mai puțin de 30 de kilometri de Oradea: un circuit de cinci kilometri în comuna...

Alianța Dreapta Unită – hoțul de voturi liberale

Oricât ar încerca să pară altceva, USR e un partid toxic pentru România. Fără ideologie și fără doctrină, e o mișcare care se poziționează...

Ciolacu și Grindeanu se întâlnesc cu președintele DP World, investitor din Dubai

Șeful Guvernului României, Marcel Ciolacu, și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, se întâlnesc, în ziua de 15 mai 2024, cu Sultan Ahmed bin Sulayem, președinte...
Ultima oră
Pe aceeași temă