15.5 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialSCANDAL în Bistriţa: Cum a reuşit un român să fie dat în...

SCANDAL în Bistriţa: Cum a reuşit un român să fie dat în judecată de KFC

Un bărbat din Bistriţa a fost dat în judecată de Kentucky Fried Chicken (KFC) după ce şi-a deschis, la el în oraş, o copie fidelă sub numele de Romanian Fried Chicken (RFC), conform Ştirile ProTV. 

Bărbatul a folosit şi sigla şi culorile americanilor, deşi susţine că în total sunt 11 diferenţe între sigla originală KFC şi ce gândită de el.

"Ochelarii sunt, sigla, numele e pe dreapta la ei, la mine e pe stânga, eu am cravată, el are papion. Aici textura e alta. Poziţionarea portretului la mine e pe dreapta. Uite şi aici, şi aici e alb, la noi e pe negru".

KFC îi cheamă în instanţă şi pe cei de la Oficiul de Stat de la Invenţii şi Mărci (OSIM), pe care îi acuză că au înregistrat fără drept emblema. Omul de afaceri se apară şi spune că el şi-a adaptat firma la publicul românesc şi a numit-o original ''Romanian Fried Chicken''.

Fast-food-ul a fost deschis în urmă cu un an, iar preparatele seamănă cu cele de la KFC. Americanii nu s-au arătat deloc măguliti. Proprietarul nu prea înţelege de ce.

Cele mai citite

Directorul CIA se află la Cairo pentru întâlniri privind conflictul din Gaza

Directorul CIA, William Burns, a sosit în capitala egipteană Cairo pentru întâlniri pe tema conflictului din Gaza, potrivit unor surse de la aeroportul din...

Europa League: Leverkusen, aproape de finală. Remiză în meciul dintre Marseille și Atalanta

Noua campioană a Germaniei Bayer Leverkusen este cu un pas în finala Europa League, după ce a învins-o în deplasare pe AS Roma cu...

Lionel Messi, de neoprit la 36 de ani! A fost desemnat jucătorul lunii în America

Argentinianul Lionel Messi, care în acest moment evoluează la formația Inter Miami, a fost votat cel mai bun jucător al lunii aprilie în liga...
Ultima oră
Pe aceeași temă